Επιμένει… ξανθιώτικα ο Άρης Πηγών!

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άρης Πηγών για την συμμετοχή του στην Γ! Εθνική και η γειτονική ομάδα δείχνει ιδιαίτερα δραστήρια στο “χτίσιμο” της νέας ομάδας. Σ’ αυτήν θα υπάρχει αρκετό “ξανθιώτικο αίμα” καθώς δεν είναι λίγοι πλέον οι παίκτες που έχουν γίνει γνωστοί από τα επιτεύγματά τους είτε για λίγο, είτε για πολύ στα γήπεδα της Ξάνθης. Πιο πρόσφατοι, οι ικανότατοι παίκτες του Ηρακλή Ν. Ζυγού Γιώργος Μπογιατζόπουλος, Ανέστης Μπογιατζόπουλος αλλά και ο τερματοφύλακας Φίλιππος Κουρτίδης που έλαμψαν με τις εμφανίσεις τους και στην μεγάλη πορεία της δευτεραθλήτριας πέρσι Μικτής Ξάνθης Κ-16.

Θυμίζουμε, πως η Διοίκηση του Άρη που φέτος έχει νέο προπονητή τον Διονύση Μουτάκη, έχει αποκτήσει 8 παίκτες με “θητεία” στην Ξάνθη – Χασάνογλου Σιμάρ (Άρη Αβάτου), Μίλκογλου Κωνσταντίνος (Π. Μελάς Κουτσού), Κούπας Αλέξανδρος (Π. Μελάς Κουτσού), Μπαργκάν Κενάν (επέστρεψε στην δράση ο 35χρονος “μπαρουτοκαπνισμένος” παίκτης), Μπογιατζόπουλος Ανέστης (Ηρακλής Ζυγού), Μπογιατζόπουλος Γιώργος (Ηρακλής Ζυγού), Κουρτίδης Φίλιππος (Ηρακλής Ζυγού), Δεληγιαννίδης Σάββας (Νέστος Χρ.).

Παράλληλα, κοντά στους παραπάνω έχουν αποκτηθεί και οι Μαγκαφίνης Τάσος (ΑΕ Ερμιονίδας), Γκαλιός Κωνσταντίνος, Χωρινός Στέλιος (Βύρωνας), Τσιτσιλικάκης Κοσμάς (Βύρωνας), Παπαδόπουλος Γιάννης (ΜΠΑΜ FC), Κούρτογλου Ραφαήλ (Ορέστης Ορ.), Κλοκίδης Γιώργος (Νέστος Β’) και Ευστρατίου Διονύση, ενώ ανανέωσαν οι Φραγκούλης, Μπούτος και Τσάκωνας.

 

Σχετικά άρθρα