Από τον Άρη Πετεινού στον Άρη Αβάτου ο Σιδηρόπουλος

Την 4η φετινή του μεταγραφή γνωστοποίησε ο Άρης Αβάτου μία μέρα μετά το νέο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας που τον βρήκε νικητή με 4-2 επί του Μακεδονικού Αγιάσματος.
Ο Σάββας Σιδηρόπουλος που πέρσι ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν στην προσπάθεια του Άρη Πετεινού στη Γ! Εθνική θα συνεχίσει σε Άρη, όμως σ’ αυτόν του Αβάτου.
Ο Άρης Αβάτου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την προσθήκη του 20χρονου Σάββα Σιδηρόπουλου που θα ενισχύσει τις προσπάθειες της ομάδας μας την αγωνιστική περίοδο 2024-25. Ο νέος παίχτης της ομάδας μας αγωνίζεται στο χώρο της μεσαίας γραμμής έχοντας επιθετικές αρετές κάτι που αναμένεται να βοηθήσει τις προσπάθειες μας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Ο Σάββας την προηγούμενη χρονιά αγωνιζόταν με τα χρώματα του Άρη Πετεινού στην Γ’ Εθνική συλλέγοντας πολύτιμες εμπειρίες στα γήπεδα του 1ου Ομίλου.
Όλοι μας ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες!
Να σημειώσουμε ότι στην ομάδα του Άρη Πηγών θα συνεχίσει και ο πρώην επιθετικός του Άρη Αβάτου Δημήτρης Θεοδωρόπουλος αλλά και ο Αλέξανδρος Κουτσός που έχει φορέσει τις φανέλες των Ορφέα και Άρη Αβατου στο παρελθόν μεταξύ άλλων ομάδων.

Σχετικά άρθρα