Ανοίγει τα “φτερά” του στον ΠΑΟΚ ο Χριστοδούλου

Ο ποδοσφαιριστής Χρήστος Χριστοδούλου γεννημένος στις 21-3-2008, μετά από μία καταπληκτική χρονιά (κατάκτηση πρωταθλήματος και συμμετοχή στα μπαράζ ανόδου για την Γ΄Εθνικη με τον Παύλο Μελα Κουτσού, συμμετοχή στον τελικό με την μεικτή ομάδα της ΕΠΣ), είναι πλέον ποδοσφαιριστής των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ, ο οποίος εδώ και καιρό ξεχώρισε το ταλέντο του δίνοντας το πράσινο φως για την μεταγραφή του.
Αποτελεί την δικαίωση όλων των προσπαθειών, που μέσα από σοβαρή δουλεία αλλά και τα σπουδαία αποτελέσματα της ομάδας μας , δεν πέρασαν απαρατήρητα από τις μεγάλες ομάδες του Ελληνικού πρωταθλήματος. Στόχος της ομάδας μας ήταν είναι και θα είναι, η ανάδειξη ποδοσφαιριστών αλλά και η προώθηση τους σε μεγαλύτερους συλλόγους δίνοντας τους την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους.
Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον Γενικό Διευθυντή Τμημάτων Ανάπτυξης Κύριο Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλο, καθώς και τους κυρίους Βασίλη Μητα, Αβραμίδη Γιάννη, Θεοδωρίδη Αλέκο και Λαγωνίδης Κωνσταντίνο ( τμήμα scouting) για την άψογη συνεργασία ως προς την υλοποίηση της μεταγραφής αυτής. Ένα ιδιαίτερα μεγάλο ευχαριστώ, στον προπονητή Βλάχο Ιωάννη, ο οποίος εξ αρχής έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή μας.
Χρήστο, σύσσωμη η οικογένεια του Παύλου Μελά Κουτσού εύχεται να είσαι υγιής, να συνεχίσεις με τον ίδιο ζήλο την σκληρή δουλειά και είμαστε σίγουροι ότι τα καλύτερα για σένα έρχονται ….

Σχετικά άρθρα