Ανανέωσε και ο Διαμαντής με Λεύκιππο

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ ΞΑΝΘΗΣ ανακοινώνει ότι ο Δημήτρης Διαμαντής θα συνεχίζει να φοράει τη φανέλα της ομάδας και τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της National League 1 2024-2025.

Ο Δημήτρης ήρθε στην ομάδα μας το 2023 και από την πρώτη στιγμή προσαρμόστηκε στις υψηλές απαιτήσεις της κατηγορίας αλλά και της τεχνικής ηγεσίας με αποτέλεσμα να αποτελεί μια σημαντική μονάδα στον αγωνιστική καθημερινότητα αλλά και σχεδιασμό.

Αγωνίζεται κυρίως στη θέση του guard, έχοντας ύψος 1.88 και έχει ως προτερήματα το καλό περιφερειακό σουτ αλλά και το διάβασμα των φάσεων κινούμενος αρκετά καλά χωρίς την μπάλα.

Σύντομο βιογραφικό

Ο Δημήτρης Διαμαντής ξεκίνησε τον Όλυμπο Ελευθερίου και μετά τη λήξη των αγωνιστικών του υποχρεώσεων με το εφηβικό τμήμα, μεταγράφηκε στον Μακεδονικό με τον οποίο συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Β’ και Γ΄ Εθνικής.

Η επόμενη χρονιά τον βρήκε και πάλι στον Όλυμπο Ελευθερίου με τον οποίο προβιβάστηκε στην Γ’ Εθνική. Την σεζόν 2022-2023 συμμετείχε με την Ασπίδα Ξάνθης στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας νυν National League 2.

Σχετικά άρθρα