Νέο ξεκίνημα για τον ΑΟ Βιστωνίδας (pics)

Το απόγευμα της Δευτέρας ξεκίνησε την προετοιμασία του ο ΑΟ Βιστωνίδας για άλλη μία νέα σεζόν στην Α! ΕΠΣ Ξάνθης. Φέτος τα δεδομένα είναι διαφορετικά μετά την προσθήκη του Γιώργου Πανίδη στην Διοίκηση και με τον Τόλη Κουτρουλό στο τιμόνι φέτος η ομάδα θα προσπαθήσει να δημιουργήσει ξανά ένα ανταγωνιστικό σύνολο. Βοηθός του είναι ο Χρήστος Σταύρου και προπονητής τερματοφυλάκων ο Στέλιος Μπούκας, ενώ Τεχν. Σύμβουλος ο Νίκος Μαυρομάτης και Team manager ο Μιχάλης Ντάκος. Στο γκρουπ των ανθρώπων που βοηθούν τον ΑΟ Βιστωνίδας είναι και η ψυχολόγος Πουτακίδου Μαξιμία καθώς και ο γνωστός γιατρός Ιπποκράτης Καμαρίδης.

 

 

Αναφορικά με το ρόστερ η ομάδα ανακοίνωσε τις ανανεώσεις των παρακάτω παικτών Ντάκος Νίκος, Τονικίδης Νικόλαος, Κολιούρης Κωνσταντίνος, Κουρτίδης Χρήστος, Μουχταρίδης Παναγιώτης – Νεκτάριος, Παππάς Βασίλης, Τονικίδης Πέτρος, Βεργίδης Πάρης, Αραμπατζής Ιωάννης, Θεοδωρίδης Ελευθέριος, Κοργιάνογλου Κωνσταντίνος, Θεοδωρίδης Ελευθέριος ενώ γνωστοποίησε τις νέες προσθήκες των: Μαρκοσιάν Βαχέ, Πανίδης Παναγιώτης, Πουτακίδης Ευστάθιος, Καφφετζής Πασχάλης, Κυριαζίδης Δημήτρης, Γούλας Ευάγγελος, Παναγιωτίδης Αλέξανδρος, Σαΐπογλου Σεβτζάν, Γαντσέλος Χρήστος.

 

 

Για μία ομάδα στην οποία δεν συνεχίζουν οι: Μπουτζικούδης Ορέστης (Π. Μελάς Κουτσού), Μετεντζίδης Κυριάκος (Π. Μελάς Κουτσού), Μαλαδένης Μιχάλης (Κεραυνός Λευκόπετρας)
Θωμόγλου Ιωάννης (Φίλιππος Δροσερού), Κιολεΐδης Ιορδάνης (ΑΟ Ξάνθη), Τολμίδης Γιώργος (ΑΟ Ξάνθη), Τζεβελέκης Φώτης (ΑΟ Ξάνθη), Τζεβελέκης Ζαχαρίας (ΑΟ Ξάνθη), Μετεντζίδης Ανδρέας (Π. Μελάς Κουτσού), Χράντας Δημήτριος – Ραφαήλ (Π. Μελάς Κουτσού), Χατζής Θανάσης (Π. Μελάς Κουτσού), Μαμαλιγκατζης Χρήστος (Ασπίδα Ξάνθης).

 

Σχετικά άρθρα