Η πρώτη του ΑΟΞ και οι μέχρι σήμερα κινήσεις του (pics)

Τον αγιασμό και την πρώτη του προπόνησή του για φέτος πραγματοποίησε ο ΑΟΞ που θα αγωνίζεται στην Α! ΕΠΣ Ξάνθης. Μετά το απόλυτο περσινό σερί του και το πρωτάθλημα στη Β1 ΕΠΣ αλλά και τον τελικό κυπέλλου, εμφανώς ανανεωμένος και πιο ενισχυμένος ξεκίνησε την προετοιμασία του για το νέο πρωτάθλημα.

 

 

 

 

Οι φίλαθλοι που έδωσαν το παρών τους στο γήπεδο του ΑΟΞ κι όλοι όσοι παρακολουθούν τις προσπάθειες της ομάδας, θα χρειαστεί να κάνουν… υπομονή λίγους μήνες ακόμη για να δουν αν καταφέρει το μεγάλο brand name στον χώρο να κόψει πρώτο το νήμα του τερματισμού.

 

Μία ομάδα που οργανωτικά δεν είχε αλλαγές με τον Παναγιώτη Καμαράκη να συνεχίζει το έργο του στο οργανωτικό κομμάτι και τον Νίκο Ανθόπουλο στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας. Αναφορικά με το ρόστερ, αυτό ενισχύθηκε αρκετά, έχοντας αποκτήσει τους: Δόντσο Βασίλη, Αγγελίδη Παναγιώτη, Καρατζά Παναγιώτη (Φίλιππος Δροσερού), Κιολεΐδη Ιορδάνη (ΑΟ Βιστωνίδας), Τζεβελέκη Φώτη (ΑΟ Βιστωνίδας), Τζεβελέκη Ζαχαρία (ΑΟ Βιστωνίδας), Γεωργιάδη Οδυσσέα (Μακεδονικός Αγιάσματος), Τολμίδη Γιώργο (ΑΟ Βιστωνίδας), Τσαπατώλη Παντελή, Τορομανίδη Θόδωρο (Νέστος Χρυσούπολης), και Γκασιμπαγιαζίδη Πέτρο (Ελπίδα Γενισέας).

 

 

Ανανέωσαν οι Κιαχίδης Απόστολος, Βαφειάδης Θωμάς, Σπυριδωνίδης Χρήστος, Αραμπατζής Παναγιώτης, Καρακάσης Βαγγέλης, Καρακάσης Αναστάσιος, Κουτσομιχάλης Κώστας, Φλώρος Γιώργος, Κρυστάλλης Χρήστος, Αποστολίδης Γιάννης, Μαλαδένης Γιώργος, Χαριτίδης Αντώνης, Αραμπατζής Δήμος ενώ άλλαξαν ποδοσφαιρική “στέγη” οι Ανηπαρόπουλος Αδάμ (Ηρακλής Ζυγού), Μοσχίδης Θανάσης (Π. Μελάς Κουτσού), Δάγκας Δημοσθένης (Π. Μελάς Κουτσού).

 

Σχετικά άρθρα