Η “πρώτη” του Άρη Αβάτου (pics)

Ανεπίσημα η νέα αγωνιστική χρονιά ξεκίνησε σήμερα για πολλές ομάδες που μπήκαν σε ρυθμούς προπονήσεων. Πιο χαλαρά τις πρώτες μέρες με σταδιακή άνοδο των ρυθμών στη συνέχεια και φυσικά τις απαραίτητες εξετάσεις των ποδοσφαιριστών στο ξεκίνημα της προετοιμασίας.

Ο Άρης Αβάτου θα μας εκπροσωπήσει για 8η σερί σεζόν στη Γ! Εθνική και φέτος γίνεται η μακροβιότερη ομάδα της Ξάνθης σ’ αυτή την κατηγορία με διαδοχικές παρουσίες.

 

 

 

Στο γήπεδο των Βαφεΐκων από το απόγευμα της Δευτέρας μπήκε σε τροχιά νέας Γ! Εθνικής αν και ακόμη δεν ήξερε σε απόλυτο βαθμό όλους τους αντιπάλους του…

Μία ομάδα που κράτησε το μεγαλύτερο μέρος του κορμού της και συνεχίζει με τον Κώστα Μπεδρελή στο “τιμόνι” της, “χάνοντας” όμως τους Δήμο Τενεκέ, Χασάνογλου Σιμάρ (Άρης Πηγών) και Γιάννη Λεωντσάκο (Νέστος) τρεις παίκτες με καταλυτική παρουσία αμυντικά κι όχι μόνο τα τελευταία χρόνια.

 

 

Η ομάδα του Άρη αναμένεται να ανακοινώσει το πλήρες πρόγραμμα των φιλικών της αγώνων ενώ ανάμεσα σ’ αυτά θα είναι και το παιχνίδι με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή την Κυριακή 18 Αυγούστου.

 

 

Θυμίζουμε πως παρέμειναν στην ομάδα του Αβάτου οι: Κουτσούμπας Βασίλης, Ψεμματάς Γιώργος, Τσαπάρης Ευθύμης, Βασιλάκης Ηρακλής, Μανίσογλου Γιώργος, Γκιορτζίνης Ιορδάνης, Θεολόγου Βασίλης, Σοφούλης Χριστόδουλος, Νταφόπουλος Χρυσόστομος, Παπαχρήστου Αχιλλέας, Κοτόπουλος Νεκτάριος, Καρυπίδης Στέφανος, Σαντοριναίος Αντώνης, Κοντογιαννίδης Κλέαρχος, Αναγνωστόπουλος Παναγιώτης, Μαραγκός Κωνσταντίνος.

Σχετικά άρθρα