Το “ευχαριστώ” του Γιάννη Δαλακούρα για την πανηγυρική εκλογή του και τα “συγχαρητήρια” των ομάδων της ΕΠΣ

Σε ανάρτησή του ο Πρόεδρος της Ε.Ε. της ΕΠΣ Ξάνθης Γιάννης Δαλακούρας με αφορμή την εκλογή του ως αναπληρωματικό μέλος της Ε.Ε. απευθύνει τις ευχαριστίες του τόσο στον Πρόεδρο της ΕΠΟ Μάκη Γκαγκάτση για την εμπιστοσύνη του, όσο και στο εκλογικό σώμα της ΕΠΟ αλλά και στα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣ Ξάνθης για την αφοσίωση και εμπιστοσύνη που του δείχνουν και κυρίως τα σωματεία του Νόμου Ξάνθης για την άριστη συνεργασία τους όλα αυτά τα χρόνια:
«Θα ήθελα να εκφράσω την ειλικρινή μου ευγνωμοσύνη για την εμπιστοσύνη που έδειξε ο νέος Πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κ. Μάκης Γκαγκάτσης και με συμπεριέλαβε στο ψηφοδέλτιο των εκλογών που πραγματοποιήθηκαν σήμερα (22/7) για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
Παράλληλα, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους φίλους – συναδέλφους για την ψήφο τους και την εκλογή μου ως αναπληρωματικό μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ.
Συγχαίρω θερμά τον Πρόεδρο κ. Γκαγκάτση όπως και όλα τα νέα και παλιά μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής που αναδείχθηκαν μέσα από τις σημερινές αρχαιρεσίες.
Είμαι βέβαιος ότι θα συνεχίσετε να διαπρέπετε και να επιτυγχάνετε ακόμη περισσότερα στο μέλλον με γνώμονα το καλό του Ελληνικού ποδοσφαίρου.
Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣ Ξάνθης για την αφοσίωση και εμπιστοσύνη που δείχνουν και κυρίως τα σωματεία του Νόμου Ξάνθης για την άριστη συνεργασία που έχουμε όλα τα χρόνια.»
Να σημειώσουμε ότι αμέσως μετά την πανηγυρική προσωπική εκλογή του ως δεύτερος σε ψήφους στην διαδικασία, δέχθηκε τόσο τηλεφωνικά, όσο και ιντερνετικά τις ευχές των ομάδων της ΕΠΣ.

Σχετικά άρθρα

social media