Στο… τρέξιμο και η Ασπίδα Ξάνθης

Πρώτη επίσημη προπόνηση της χρονιάς για την Ασπίδα Ξάνθης χθες το απόγευμα στο Ενωσιακό γήπεδο.  Πριν την έναρξη της προπόνησης παρουσιάστηκαν τα νέα μέλη του προπονητικού τιμ και αφού τέθηκαν οι στόχοι της χρονιάς, οι ποδοσφαιριστές ξεκίνησαν να δουλεύουν! Με τον Νίκο Χατζηπαρασκευά να επιστρέφει στους γαλάζιους, τον Σήφη Λαδόπουλο γυμναστή και τον Γιώργο Καμαράκη γενικό αρχηγό ξεκινά τη νέα αγωνιστική περίοδο η ιστορική ομάδα που ευχήθηκε “μια χρόνια γεμάτη υγεία και όμορφες στιγμές” σε όλους τους αθλητές της.

 

 

Μέχρι τώρα οι γαλάζιοι ανανέωσαν τις συνεργασίες με τους Γούλα Χ., Ιορδανίδη Γ., Λίλλη Κ., Φώτη Α., Παπακυριακού Ε., Γεωργόπουλο Σ., Σαββόγλου Β., Κοτρώνη Σ., Ντουρμπάκου Α., Ελευθεριάδη Α., Παπάζογλου Κ., Μέμτσα Μ., Λουκά Α. και Κιοσέ Μ. ενώ προστέθηκαν στο ρόστερ οι Μαμαλιγκατζης Χρήστος (ΑΟ Βιστωνίδας), Τζιρίδης Παύλος (ΑΠΟΞ), Αδέμ Ογλού και Ερκούτ. 

Αξίζει να σημειώσουμε ότι προωθήθηκαν από την Ακαδημία οι Χριστακάκης Χ., Πεντεζίδης Μ., Μελεμενλής Χ., Κωνσταντινίδης Θ., Δερμετζόγλου Β., Πολυχρονίδης Δ.

Σχετικά άρθρα