Σημαντικές εμπειρίες για το μέλλον οι επιδόσεις της Στ. Ορφανίδη με την Εθνική στο Βαλκανικό Κ-18

Τα νιάτα του ελληνικού στίβου πραγματοποίησαν λαμπρή παρουσία στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κ18 στο Μάριμπορ της Σλοβενίας. Οι αθλητές και αθλήτριες της αποστολής συνδύασαν τα μετάλλια τους με πολύ καλές επιδόσεις και ατομικά ρεκόρ. Η ομάδα μας κατέκτησε συνολικά 16 μετάλλια εκ των οποίων τα δύο χρυσά τα έξι ασημένια και τα οχτώ χάλκινα.

Λίγες μόλις ημέρες πριν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της κατηγορίας και πολλά από τα μέλη μας, που θα αγωνιστούν στην Μπάνσκα Μπίστριτσα έδωσαν τα διαπιστευτήρια τους και άφησαν πολλές υποσχέσεις ενόψει του κορυφαίου γεγονότος της κατηγορίας. Η Ομοσπονδία έδωσε την ευκαιρία στη νέα γενιά του ελληνικού στίβου για συμμετοχή σε ένα σημαντικό γεγονός και δικαιώθηκε. Οι σημερινοί άλλωστε 16άρηδες και 17άρηδες αποτελούν τους πρωταθλητές του μέλλοντος, που την επόμενη δεκαετία θα βρεθούν στην πρώτη γραμμή της δράσης.

Την 5η θέση στα 200μ και την 4η με την ομάδα της σκυταλοδρομίας στα 4×100 κατέλαβε η αθλήτρια του ΑΠΟΦΚΑ Ορφανίδη Στυλιανή. Μία θετικότατη επίδοση με 25:87” στα 200 μ. και με χρόνο 47,41 στα 4Χ100 με την σκυταλοδρομία.

Σχετικά άρθρα

social media