Οι επιδόσεις του ΑΠΟΦΚΑ στα Τρίκαλα και τα highlights της αγωνιστικής σεζόν που ολοκληρώνεται!

Η επίσημη αγωνιστική δράση του ΑΠΟΦΚΑ τελείωσε την Κυριακή με το πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ20 στα Τρίκαλα! Ο Ξανθιώτικος Σύλλογος συμμετείχε με αθλητές και αθλήτριες που μπορεί να ανήκουν στην μικρότερη κατηγορία (Κ18) αγωνιστικά, όμως σημείωσαν σημαντικές επιδόσεις δείχνοντας τα βήματα προόδου και εξέλιξης.

Στην 5η θέση με 21.99 στα 200μ τερμάτισε ο Κωνσταντίνος Λαζάκης.

Στην 5η θέση με 25.39 στα 200μ η Στυλιανή Ορφανίδη.

Στην 6η θεση με 58.88 στα 400μ με εμπόδια ο Κωνσταντίνος Μπούγας.

Στην 8η θέση με 11.09 στα 100μ ο Κωνσταντίνος Λαζάκης. Στην 10η θέση με 12.49 στα 100μ η Ορφανίδη Στυλιανή.

Στην 12η θέση με 11.33 στο τριπλούν η Βασιλική Τσαφαράκη και στο μήκος 5,02.

Ένας κύκλος γεμάτος αγώνες, κούραση, αγωνία και χαρές ολοκληρώνεται για τον ΑΠΟΦΚΑ έχοντας άλλη μια ακόμα διοργάνωση να συμμετάσχει. Αυτή είναι η διεθνής συνάντηση Ελλάδα – Κύπρος στις 31 Ιουλίου και 1 Αυγούστου, εκεί όπου 5 αθλητές του θα αγωνιστούν εκτός συναγωνισμου, ως επίλεκτοι της ΕΑΣ Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης στα παρακάτω αγωνίσματα:

Ο Μπούγας Κωνσταντίνος στα 400εμπ
Ο Ιακωβίδης Ιωάννης στα 2000ΦΕ
Ο Ιωαννίδης Γεώργιος στη σφυροβολία
Η Τσαφαράκη Βασιλική στο τριπλούν
Η Βούτσιλα Εμμανουέλα στο τριπλούν

Τα highlights της σεζόν

Η Στυλιανή Ορφανίδη φόρεσε το εθνόσημο με την εθνική ομάδα και συμμετείχε σε δυο μεγάλες διοργανώσεις, το Βαλκανικό πρωτάθλημα Κ18 και το Ευρωπαϊκό πρώταθλημα Κ18.
Ο Κωνσταντίνος Λαζάκης φόρεσε το εθνόσημο με την εθνική ομαδα και συμμετείχε και αυτός στο Ευρωπαϊκό πρώταθλημα Κ18!
Στάθηκαν όλα τα παιδιά με περίσσια αξιοπρέπεια σε όλες τις διοργάνωσεις. Οι προσπάθειές τους ήταν δυνατές και επιτυχημένες, ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα! Κάποια κέρδισαν μετάλλια και καλές θέσεις, αλλά όλα κέρδισαν εμπειρίες και έμαθαν να διαχειρίζονται διαφορετικές καταστάσεις σε κάθε αγώνα!
«Η δουλειά των προπονητών Σουλτάνη Άγγελου και Τσελεμπή Τάνιας απέδωσε πολλά περισσότερα από καρπούς», αναφέρει στην σχετική του ανάρτηση ο ΑΠΟΦΚΑ και συνεχίζει: «Οι προπονητές μας Ευθυμιάδου Ιωάννα και Χρήστος Γεωργίου, που είχαν τις μικρότερες ηλικίες δούλεψαν με χαρά και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στα μικρά μας! Σας ευχαριστούμε όλους! Τους αθλητές μας, από τον πιο μικρό μέχρι τον μεγαλύτερο, προπονητές, γονείς, χορηγούς και φίλους του ΑΠΟΦΚΑ ΞΑΝΘΗΣ!»

Σχετικά άρθρα