Με νέα πρόσωπα και σύσσωμη την Διοίκηση η “πρώτη” της Ελπίδας Γενισέας (pics)

Με πολλά χαμόγελα αλλά και πολλή όρεξη για δουλειά ξεκίνησε η προετοιμασία της Ελπίδας στο γήπεδο της Γενισέας το απόγευμα της Δευτέρας και ο προπονητής Κώστας Τερζανίδης είδε με ικανοποίηση παλιούς και νέους παίκτες να δίνουν το “παρών” στην πρώτη της ομάδας.
Τα μέλη της διοίκησης Κριεζής Νίκος και Διαμαντής Καρβουνίδης μίλησαν στους παίκτες, τους ευχήθηκαν καλή αρχή και τους… παρέδωσαν στην συνέχεια στον προπονητή για να ξεκινήσει το χτίσιμο της ομάδας της νέας χρονιάς.
Μετά και το καλωσόρισμα από τον προπονητή ξεκίνησε η πρώτη προπόνηση την οποία παρακολούθησε σύσσωμη η Διοίκηση και ο δραστήριος πρόεδρος Θόδωρος Γκασιμπαγιαζίδης.

 

Η Ελπίδα θυμίζουμε ότι έχει ανανεώσει με τους: Μπουνταγκίδης Γιάννης, Γιουνούζογλου Μερτ, Πελτεκίδης Αναστάσιος, Τσετινές Αναστάσιος, Ευθυμιάδης Γαβρίλος, Αρβανιτίδης Βασίλης, Πανταζίδης Νίκος, Ταχτσίδης Γιώργος, Κίρατζη Εγκέ, Κομαχίδης Θωμάς, Μποΐτσης Σταύρος, Πορφυράκης Αλέξανδρος, Ζορίνοφ Κράσιμιρ, Ευθυμιάδης Μάριος, Δημητριάδης Χρήστος, Μελισσόπουλος Μιχάλης, Ζυγκολάρι Κλέντης, Λεσκόφτσης Γιώργος. Αποχώρησε ο Πέτρος Γκασιμπαγιαζίδης που την ίδια ώρα προπονούνταν με τη νέα του ομάδα, τον ΑΟΞ.

Σχετικά άρθρα