Με Αντώνη Μπαμπαλή στο “τιμόνι” η Αναγέννηση Θαλασσιάς που ανανέωσε αρκετές συνεργασίες

Σε τροχιά προγραμματισμού στη νέα της εποχή η Αναγέννηση Θαλασσιάς. Η ιστορική ομάδα έχει ήδη ανακοινώσει τον αντικαταστάτη του Τόλη Κουτρουλού που μετά από μία 4ετία θα βρίσκεται πλέον στον ΑΟ Βιστωνίδας και δεν είναι άλλος από τον Αντώνη Μπαμπαλή. Ένας προπονητής που είναι γνώστης του ερασιτεχνικού και με την εμπειρία του μπορεί να βάλει το δικό του λιθαράκι στην εξέλιξη της ομάδας. Παράλληλα, ο σχεδιασμός ξεκίνησε με την ανανέωση του “αειθαλή” Γιάννη Καζάκη και ακολούθησαν αρκετοί παίκτες με έμφαση στην διατήρηση του κορμού ενώ θα υπάρξουν και… ενισχυτικές κινήσεις.

Οι ανακοινώσεις της Αναγέννησης:

  • Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Αντώνη Μπάμπαλη, coach καλώς ήρθες και σου ευχόμαστε τα καλύτερα!!!
  • Η διοίκηση της Αναγέννησης Θαλασσιάς Α.Σ με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της για 3η συνεχόμενη χρονιά με τον Θεόδωρο Χατζημωυσιάδη στην θέση του Γενικού Αρχηγού. Ο Θεόδωρος Χατζημωυσιάδης είναι ένας πολύ έμπειρος στον χώρο του ποδοσφαίρου, η αγάπη και το μεράκι του για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι αδιαμφισβήτητη, άλλωστε αυτό το έχει δείξει και από τις ομάδες που έχει συνεργαστεί ως ποδοσφαιριστής στον νόμο Καβάλας και Ξάνθης!!! Η οικογένεια της Αναγέννησης Θαλασσιάς του εύχεται υγεία και κάθε επίτευξη στους στόχους που έχει θέσει!!!
  • Δεν θα μπορούσε να λείπει από το δυναμικό της ομάδας μας ο αρχηγός!!! Ο Ιωάννης Καζάκης είναι σημαία για την ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς
  • Θα συνεχίσει να ενισχύει την δεξιά γραμμή της ομάδας μας ο Λευτέρης Μπλάτσιος που καταπίνει πολλά χιλιόμετρα μέσα στο γήπεδο. Λευτέρη Μπλάτσιο καλή χρόνια χωρίς τραυματισμούς!!!
  • Καταπίνει με χιλιόμετρα την πλαϊνή γραμμή του γηπέδου ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής. Ζήση Κουτσούρωβ καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς!!!
  • Επένδυση με ακόμα ένα νέο ποδοσφαιριστή, γρήγορος και με πάθος μέσα στις τέσσερις γραμμές. Αναστασή Καραβασιλειάδη καλή χρόνια χωρίς τραυματισμούς!!!
  • Ο Δημήτρης Κοτζακελίνης διακρίνεται για το πάθος και την μαχητικότητα του μέσα στο γήπεδο, θα είναι δίπλα μας και φέτος για να βοηθήσει στην επιθετική γραμμή. Δημήτρη καλή επιτυχία και καλή χρόνια χωρίς τραυματισμούς!!!
  • Ανανέωση για ακόμα ένα νέο ποδοσφαιριστή της ομάδας μας που έχει όρεξη για δουλειά. Βασίλη Βασιλειάδη καλή χρόνια χωρίς τραυματισμούς!!
  • Στα παιδιά του χωριού επενδύει η ομάδας, νέος και με όρεξη ο Ερμής Τουργαΐδης θα βοηθήσει στην αμυντική γραμμή και φέτος. Καλή χρόνια χωρίς τραυματισμούς του ευχόμαστε!!

Σχετικά άρθρα