Έρχεται η… μεγάλη βραδιά της Ελπίδας!

Παροξυσμός στην Ελπίδα Γενισέας λίγες μέρες πριν την μεγάλη της βραδιά. Μια βραδιά επανάληψης της περσινής επιτυχίας που άπαντες θέλουν να ξαναζήσουν.

Το ερχόμενο Σάββατο ο Ματθαίος Τσαχουρίδης είναι και πάλι καλεσμένος στο γήπεδο – στολίδι της Γενισέας και αναμένεται να γίνει… χαμός. Σε ένα βράδυ που θα το ανοίξει με χορούς ο Σύλλογος Ποντίων Χορευτών Ξάνθης «Τραντέλλενες».

 

Τα έργα συνεχίζονται με αμείωτη ένταση στους περιβάλλοντες χώρους του γηπέδου και αναμένεται σύντομα να είναι πανέτοιμοι οι ξεχωριστοί χώροι υγιεινής, χωρίς αυτό να σημαίνει πως οι διαθέσεις της Διοίκησης του Θόδωρου Γκασιμπαγιαζίδη θα σταματήσουν εδώ.

Ταυτόχρονα κι ενώ είναι γνωστή εδώ και καιρό η ανανέωση της συνεργασίας με τον Κώστα Τερζανίδη ενώ υπάρχουν και οι ανανεώσεις παικτών. Γιάννης Μπουνταγκίδης, Μερτ Γιουνούζογλου, Αναστάσιος Πελτεκίδης, Ανέστης Τσετινές, Γαβρίλος Ευθυμιάδης, Βασίλης Αρβανιτίδης, Νίκος Πανταζίδης, Γιώργος Ταχτσίδης, Κίρατζη Εγκε, Θωμάς Κομαχίδης, Σταύρος Μποΐτσης, Αλέξανδρος Πορφυράκης, Κράσιμιρ Ζορίν, Μάριος Ευθυμιάδης, Χρήστος Δημητριάδης, Μιχάλης Μελισσόπουλος, Κλεντης Ζυγκολάρι και Πέτρος Γκασιμπαγιαζίδης αποτελούν την 17άδα των παικτών που ανακοινώθηκαν πως θα είναι και την επόμενη σεζόν στην Ελπίδα.

Σχετικά άρθρα

social media