Καλαμπάκας και του χρόνου στον Λεύκιππο!

Έναν από τους καλύτερους παίκτες του πέρσι, τον έμπειρο Δημήτρη Καλαμπάκα διατήρησε στο ρόστερ του ο Λεύκιππος. Τόσο ο παίκτης, όσο και η Ξανθιώτικη ομάδα, ήταν απόλυτα ικανοποιημένοι από την πρόσφατη συνεργασία τους κι έτσι ο “γάμος” δεν άργησε να επισημοποιηθεί.

Ο Αθλητικός Όμιλος Λεύκιππος Ξάνθης με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με έναν από τους κορυφαίους και πιο έμπειρους παίκτες στις Εθνικές κατηγορίες.

Ο Δημήτρης Καλαμπάκας, ο οποίος έχει αποτελέσει βασικό πυλώνα της επιτυχίας μας και έχει χαρίσει ανεπανάληπτες στιγμές στο παρκέ, θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα της ομάδας μας και την επόμενη σεζόν.

Ο Δημήτρης Καλαμπάκας έχει αποδείξει επανειλημμένα την αξία του τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου, αποτελώντας πρότυπο αφοσίωσης και ηγεσίας. Η παρουσία του στην ομάδα μας ενισχύει σημαντικά την προσπάθειά μας για νέες επιτυχίες.

Η Διοίκηση της ομάδας και ο προπονητής μας Γιώργος Ζαφειρούδης και φυσικά ο παίχτης από την πρώτη στιγμή επιζητούσαν τη συνέχιση αυτής της συνεργασίας.

Προετοιμαζόμαστε για μια νέα συναρπαστική χρονιά γεμάτη προκλήσεις και επιτυχίες και σας θέλουμε όλους δίπλα μας!

 

Σχετικά άρθρα