Γιώργος Πανίδης, η μεγάλη “μεταγραφή” του ΑΟ Βιστωνίδας!

Είναι πλέον επίσημη η επιστροφή του Γιώργου Πανίδη στα διοικητικά δρώμενα του ΑΟ Βιστωνίδας. Μία μεγάλη “μεταγραφή” που σηματοδοτεί το γύρισμα της νέας σελίδας της ομάδας.
Από τους πρωτεργάτες της Δόξας Ξάνθης στα τέλη του 1990 πανηγύρισε μαζί της ανόδους κι επιτυχίες και φυσικά το τεράστιο έργο με τις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας στη Φελώνη που σχετικά πρόσφατα πήραν και το όνομά του. Ένας άνθρωπος του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου, που είχε συνεισφέρει και στα τμήματα υποδομής του ΑΟΞ παλιότερα, όταν αυτά είχαν ακόμη την ονομασία ΤΕΠ. Ακολούθησε η ενασχόλησή του με τα Διοικητικά της ΕΠΣ εκεί όπου διατέλεσε πρόεδρός της για μεγάλο διάστημα, θέλοντας να κάνει “μια οικογένεια το ερασιτεχνικό”.
Με την ίδια λογική και πιο έμπειρος από ποτέ, επιστρέφει στην ομάδα που ουσιαστικά δημιούργησε και “μεγάλωσε” μαζί με τον Ηλία Πουτακίδη και τους συνεργάτες τους. Τώρα επιστρέφει για να βοηθήσει στο νέο ξεκίνημα που κάνει η ομάδα σε όλα τα επίπεδα. Άλλωστε πολύ σύντομα θα ανακοινωθεί και ο νέος προπονητής μεταξύ άλλων.
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΟ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑΣ
Καλωσορίζουμε τον κ. Γεώργιο Πανίδη και του ευχόμαστε καλή δύναμη στα νέα του καθήκοντα.
Είμαστε βέβαιοι με τόν ζήλο που τον διακρίνει και την αγάπη προς το άθλημα του ποδοσφαίρου που τον διακατέχει, ότι η επιστροφή του θα στεφθεί με μεγάλη επιτυχία.
Με χαρά και τιμή ό Αθλητικός όμιλος Βιστωνίδας, υποδέχεται τον πρωτεργάτη και εμπνευστή του ομώνυμου αθλητικού κέντρου της.

Σχετικά άρθρα