Τα καλύτερα… έρχονται στον Άρη Πετεινού! (pics)

Ο Άρης Πετεινού το απόγευμα της Παρασκευής αποχαιρέτησε με μία μεγάλη ποδοσφαιρική γιορτή της «οικογένειάς» του, την σεζόν που ολοκληρώθηκε για όλα τα τμήματα – πλην της πρωταθλήτριας Κ-14 που θα εκπροσωπήσει την Ξάνθη στο 2ο Τουρνουά της Περιφέρειας.

 

 

Παράλληλα, ήταν μία ευκαιρία για την Διοίκηση της ομάδας να παρουσιάσει σύντομα το έργο της για την αγωνιστική χρονιά που ολοκληρώθηκε, αλλά και τις σκέψεις της για το μέλλον, ευχαριστώντας τους πολλούς φιλάθλους και ιδιαίτερα τους γονείς των αθλητών που γέμισαν την κερκίδα του γηπέδου στον Πετεινό.

 

 

Υπήρξαν βραβεύσεις σε προσωπικότητες που διακρίθηκαν όχι μόνο αγωνιστικά αλλά γενικότερα για τον Σύλλογο και φυσικά πολλά παιχνίδια τα οποία χάρηκαν οι μικροί αθλητές της Ακαδημίας «Ευστάθιος Τοροσίδης».

 

Ο Πρόεδρος του Άρη Φίλιππος Παραστατίδης τα είπε… όλα για την φετινή χρονιά, αλλά και για το γενικότερο οργανωτικό πλαίσιο της ομάδας του Πετεινού αλλά και τις σκέψεις για το μέλλον.

 

Στο πολύ όμορφο αυτό απόγευμα, τιμήθηκαν κατά σειρά οι:

Σάββας Παραστατίδης – από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Πετεινού Τόλη Ελευθεριάδη: Για την ενίσχυση της λειτουργίας και των δράσεων του Συλλόγου και στο χωριό του Πετεινού με την δημιουργία αίθουσας Η/Υ.

 

Ανδρέας Δασκαλάκης – τον Πετεινιώτη εμβληματικό αρχηγό της ομάδας του Άρη για την προσφορά του.

 

Γιάννης Χριστοφορίδης – ο μεγαλύτερος σε ηλικία παίκτης που έπαιξε φέτος και πρώτος σε συμμετοχές και γκολ που δεν θα συνεχίσει στα “κιτρινόμαυρα” με τον Άρη να του εύχεται «καλή συνέχεια» με τον ιδανικότερο τρόπο.

 

Βασίλειος Κερεμιτσής – ο μικρότερος (14 ετών και… κάτι μηνών) που έπαιξε με την φανέλα του Άρη στην Γ! Εθνική. Οι παραπάνω 3 βραβεύσεις έγιναν από τον Ζήση Λαβτζή.

 

Χρήστος Τυριάκης: Για την συνολική του πορεία στον Σύλλογο από την Ακαδημία και την Β’ ομάδα, μέχρι την ανδρική ομάδα κι όσες επιτυχίες έζησε μαζί της, από τον Ζήση Λαβτζή. Να σημειώσουμε ότι ο επιθετικός του Άρη είναι στα ΤΕΦΑΑ και αναμένεται να ενταχθεί και στο προπονητικό team της ομάδας.

 

Ιδιαίτερη στιγμή η αναγνώριση της προσφοράς και μάλιστα με θερμά λόγια από τον Πρόεδρο στον εκ των μακριοβιότερων προπονητών σε μια ομάδα, τον Ανέστη Νεοφυτίδη που για 10 σερί σεζόν «υπηρετεί» τον Άρη.

Χειροκρότημα και αναγνώριση όμως και για την “ψυχή” της ομάδας τον Γενικό Αρχηγό, Ζήση Λαβτζή που μπορεί εδώ και χρόνια να έχει «κρεμάσει» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, όμως αποδεικνύεται το ίδιο – ίσως και περισσότερο – αναγκαίος σε καίριες θέσεις ομάδας που πρωταγωνιστεί.

 

Αναγνωρίστηκε και η διαρκής παρουσία στην κερκίδα, σε μία χρονιά που η ομάδα πάλεψε κερδίζοντας εμπειρίες στη Γ! Εθνική και επιστρέφοντας σοφότερη στα τοπικά πρωταθλήματα. Νίκος Μαυρίδης και Δημήτρης Ασλανίδης ήταν οι πιο… «πιστοί» φίλαθλοι του Άρη και δέχθηκαν με χαμόγελα ικανοποίησης την αναγνώριση της ομάδας.

 

Χασανκήλ Εμίρ με 93 παρουσίες σε προπονήσεις και Κρεπτσίδης ΆγγελοςΡαφαήλ με 90 παρουσίες σε προπονήσεις δέχθηκαν τα δώρα της ομάδας για τις… απόλυτες συμμετοχές τους από την Κ-12.

 

Από την Κ-14 οι Βαγγέλης Σαμαράς και Κωνσταντίνος Τσαβδαρίδης είχαν από 89 συμμετοχές σε προπονήσεις με τους προπονητές τους Κώστα Μπουρλόγλου, Ντίνο Τουργαΐδη, Θόδωρο Καραγιαννίδη και Αυγερινό Κατράνα να απονέμουν τα καλαίσθητα δώρα στους παραπάνω παίκτες αλλά και στους γονείς τους.

 

Ένα μεγάλο μπράβο και ένα θερμό χειροκρότημα είχαμε για την δευτεραθλήτρια Ελλάδος Κ-16 της ΕΠΣ Ξάνθης στην οποία συμμετείχαν οι Βασίλης Κερεμιτσής, Αβραάμ Αβραμίδης, Μίμης Ρίζος, Διαμαντής Ιωάννου και Επαμεινώνδας Αλεξιάδης από πλευράς Άρη.

Σταύρος Κωστουλίδης, Εμρέ Χασανκήλ, Δημήτρης Παπαθεοδώρου και Λευτέρης Τσίμπος τιμήθηκαν από τον Σύλλογο που συνδύασαν το ποδόσφαιρο και τις Πανελλήνιες εξετάσεις.

 

Το φινάλε είχε και απονομή με την Κ14 του Συλλόγου να σηκώνει την κούπα τίτλου παραλαμβάνοντάς την από τον Γιώργο Τριάντη, τον αντιπρόεδρο της ΕΠΣ Ξάνθης.

 

MΕ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗ Sport 

 

ΕΡΧΕΤΑΙ SUPER ΓΛΕΝΤΙ!

Η ομάδα του Άρη, αγωνιστικά πρόκειται να ξεκουραστεί το επόμενο διάστημα, αλλά το Καλοκαίρι θα ανεβάσει την θερμοκρασία με το Δημοτικό – Λαϊκό – Κρητικό Γλέντι που θα γίνει την Πέμπτη 11 Ιουλίου στο γήπεδο του Πετεινού. Με είσοδο 10 ευρώ και τους Γιώργο Βελισσάρη, Σταύρο Ιωαννίδη και Μανώλη Κονταρού με τις ορχήστρες τους να υπόσχονται μοναδικές στιγμές.

Σχετικά άρθρα