Σε Κροατία και Βόλο τμήματα υποδομής των “κιτρινόμαυρων” – Πρώτη και δεύτερη θέση για Κ12 και Κ10 (pics)

Στον Βόλο και στο Umag της Κροατίας βρέθηκαν τμήματα της Ακαδημίας του Ορφέα Ξάνθης για δύο διαφορετικά τουρνουά.

Η πολλή καλή δουλειά που γίνεται από τον Μάκη Μπογιατζίδη και τους άλλους προπονητές της Ακαδημίας δίνει την σταθερότητα και στην μεγάλη ομάδα όλα αυτά τα χρόνια, έχοντας «μεγαλώσει» παίκτες που αφήνουν το στίγμα τους στα τοπικά κι όχι μόνο – πρωταθλήματα, στην εξέλιξη της καριέρας τους.

Οι… μεγάλοι του Ορφέα ταξίδεψαν στο δημοτικό αθλητικό κέντρο του Umag που βρίσκεται κοντά στο ομώνυμο παραθαλάσσιο θέρετρο στην Κροατία. Οι εξαιρετικές εγκαταστάσεις προσελκύουν κάθε χρόνο πολλές επαγγελματικές ομάδες για την προετοιμασία τους. Κατά τη διάρκεια του Jadran Cup, το αθλητικό συγκρότημα αποτελεί τον πυρήνα του τουρνουά και χρησιμοποιείται αποκλειστικά από τους συμμετέχοντες. Τα Κ-14 και τα Κ-17 λοιπόν στο Jadran Cup 2024 θα συναγωνιστούν με άλλες ομάδες και θα συλλέξουν πολύτιμες εμπειρίες ζωής.

Προπονητές – συνοδοί της αποστολής είναι ο Γιώργος Κατρανίτσας, Δημήτρης Γιουργούσης και Μάκης Μπογιατζίδης.

 

 

ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ

Στον Βόλο και σε διαφορετικό τουρνουά, συμμετείχε με 2 τμήματα Κ-10 και 2 τμήματα Κ-12 της Ακαδημίας του! Τα Κ-12 κατέκτησαν την 1η θέση μετά τη νίκη τους στον τελικό με τον Θησέα Αγριάς ενώ τα Κ10 πήραν την 2η θέση καθώς η Αγ. Παρασκευή Βόλου κέρδισε στον τελικό.

 

 

 

 

Προπονητές – συνοδοί είναι ο Δημήτρης Χατζησπύρου, ο Γιάννης Αλεξιάδης, ο Παναγιώτης Αλβανίδης και ο Βαλάντης Καμπάς.

Σχετικά άρθρα

social media