Καλαμπάκας και του χρόνου στον Λεύκιππο!

Έναν από τους καλύτερους παίκτες του πέρσι, τον έμπειρο Δημήτρη Καλαμπάκα διατήρησε στο ρόστερ του ο Λεύκιππος. Τόσο ο παίκτης, όσο και η Ξανθιώτικη ομάδα, ήταν απόλυτα ικανοποιημένοι από την πρόσφατη συνεργασία τους κι έτσι ο “γάμος” δεν άργησε να επισημοποιηθεί.

Ο Αθλητικός Όμιλος Λεύκιππος Ξάνθης με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με έναν από τους κορυφαίους και πιο έμπειρους παίκτες στις Εθνικές κατηγορίες.

Ο Δημήτρης Καλαμπάκας, ο οποίος έχει αποτελέσει βασικό πυλώνα της επιτυχίας μας και έχει χαρίσει ανεπανάληπτες στιγμές στο παρκέ, θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα της ομάδας μας και την επόμενη σεζόν.

Ο Δημήτρης Καλαμπάκας έχει αποδείξει επανειλημμένα την αξία του τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου, αποτελώντας πρότυπο αφοσίωσης και ηγεσίας. Η παρουσία του στην ομάδα μας ενισχύει σημαντικά την προσπάθειά μας για νέες επιτυχίες.

Η Διοίκηση της ομάδας και ο προπονητής μας Γιώργος Ζαφειρούδης και φυσικά ο παίχτης από την πρώτη στιγμή επιζητούσαν τη συνέχιση αυτής της συνεργασίας.

Προετοιμαζόμαστε για μια νέα συναρπαστική χρονιά γεμάτη προκλήσεις και επιτυχίες και σας θέλουμε όλους δίπλα μας!

 

Σχετικά άρθρα

social media