Οι ξεχωριστές στιγμές του μεγάλου τελικού (pics)

Για δεύτερη φορά στην ιστορία του θεσμού, η έδρα του μεγάλου τελικού βγαίνει από την Ξάνθη. Η Γενισέα πήρε άριστα στην φιλοξενία καθώς δέχθηκε απ’ όλους τα συγχαρητήρια. Η εικόνα του γηπέδου ήταν εξαιρετική, με τον Πρόεδρο της Ελπίδας Θόδωρο Γκασιμπαγιαζίδη (κεντρική φωτό με τον Νίκο Κριεζή) μαζί με τους συνεργάτες του να καταβάλλουν μεγάλες προσπάθειες με το αποτέλεσμα να τους δικαιώνει.

Ο 45ος τελικός Κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης πέρα από το καθαρά αγωνιστικό του μέρος, είχε και πάλι ξεχωριστές στιγμές. Δύο πρόσωπα τιμήθηκαν για την προσφορά τους, ο ένας πριν την έναρξη του αγώνα και ο άλλος στην ανάπαυλα του ημιχρόνου.

 

 

Πιο συγκεκριμένα, ο προπονητής του Άρη Αβάτου Κώστας Μπεδρελής δέχθηκε τιμητική πλακέτα από τον Πρόεδρο του ΑΟ Ξάνθη Κώστα Ψωμά, ως μία κίνηση αναγνώρισης της προσφορά του στις Ακαδημίες του ΑΟΞ στο πρόσφατο παρελθόν. Επί πολλά διαδοχικά έτη, αποτέλεσε αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής δουλειάς στα τμήματα υποδομών, είτε ως βοηθός προπονητή στην Κ-20 παλιότερα, είτε σαν προπονητής της Κ-20, της Κ-19 και της Κ-17, έχοντας σημειώσει και προσωπικές επιτυχίες με την κατάκτηση του final four με την Κ-17 του ΑΟΞ το 2014 στο Αγρίνιο σαν επιστέγασμα.

 

Τον χειρούργο Φώτη Κωδωνά τον γνωρίζουν όλοι όσοι ασχολούνται με τον αθλητισμό και ιδιαίτερα με τα ομαδικά αθλήματα. Ένας επιστήμονας στον χώρο του ποδοσφαίρου που προσφέρει ανιδιοτελώς τις γνώσεις του και θεωρητικά σε σεμινάρια ή ημερίδες, αλλά και πρακτικά όλα αυτά τα χρόνια μέσα στα γήπεδα, έχοντας μεγάλη και πολύπλευρη συνεισφορά στο παρελθόν και στον χώρο της διαιτησίας. Η ΕΠΣ Ξάνθης αναγνώρισε με τον πλέον επίσημο τρόπο την προσφορά του και του απένειμε την ξεχωριστή πλακέτα.

 

 

Μοναδική για άλλη μία φορά η παρουσία του Αναστάση που έδωσε την μπάλα του αγώνα στον διαιτητή Γιώργο Δρακίδη φορώντας με μία μπλούζα μισή – μισή ΑΟΞ και Άρη!

 

 

Υπήρξε και η αναγγελία του ημιτελικού αγώνα της Κ-16 της ΕΠΣ Ξάνθης που αγωνίζεται την Παρασκευή (17/5) στην Καβάλα με την ΕΠΣ Μακεδονίας. Στο νοκ άουτ παιχνίδι οι παίκτες του Τόλη Κουτρουλού θα τα δώσουν όλα για την πρόκριση στον μεγάλο τελικό και πήραν την ψυχολογική ώθηση από το χειροκρότημα του κόσμου στο ημίχρονο.

 

Σχετικά άρθρα