Επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΟΦΗ για τον Βασίλη Πιστικό – Οι δηλώσεις του Ξανθιώτη ποδοσφαιριστή

«Οι μικροί, μεγάλωσαν». Με αυτό το μότο η ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοίνωσε τους τέσσερις ποδοσφαιριστές που υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα έως το 2028.

Η εξαιρετική δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια στις ακαδημίες του ΟΦΗ καρποφορεί, αφού το μεσημέρι της Παρασκευής η ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοίνωσε την υπογραφή επαγγελματικών συμβολαίων σε τέσσερις ποδοσφαιριστές.

Συγκεκριμένα ο Ξανθιώτης μεσοεπιθετικός Βασίλης Πιστικός αλλά και οι Σπύρος Ζαχαριουδάκης, Μάνος Φαϊτάκης και Κωνσταντίνος Χνάρης υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2028.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:  «Με το βλέμμα στραμμένο στην εξαιρετική δουλειά που γίνεται στην Elite Ακαδημία, η ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοινώνει ότι οι ποδοσφαιριστές, Σπύρος Ζαχαριουδάκης, Βασίλης Πιστικός, Μάνος Φαϊτάκης και Κωνσταντίνος Χνάρης, οι οποίοι προέρχονται από τα τμήματα υποδομής της ομάδας μας, υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2028″.

Για τον Ξανθιώτη επιθετικό αναφέρει: Ο Βασίλης Πιστικός έγινε κάτοικος Ηρακλείου σε ηλικία 17 ετών (καλοκαίρι 2022), προερχόμενος από την ακαδημία του Ολυμπιακού. Εντάχθηκε στο ρόστερ της Κ19, στην οποία αγωνίζεται από την σεζόν 2022-23.

Ο 19χρονος μέσος, ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος και ευχαριστώ την οικογένεια της ΠΑΕ ΟΦΗ για την ευκαιρία που μου δίνει και την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου. Ευχαριστώ επίσης την οικογένειά μου, που αν και βρίσκεται μακριά, ήταν δίπλα μου σε αυτήν την προσπάθεια να πετύχω τον στόχο μου. Ήταν ένα όνειρο που μόλις έγινε πραγματικότητα για εμένα! Είμαι περήφανος που ανήκω στην οικογένεια του ΟΦΗ και θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου».

Σχετικά άρθρα

social media