Στην 2η θέση η Ασπίδα – Ήττα στον τελικό κορασίδων ΕΚΑΣΑΜΑΘ από τον Αστέρα

Το μεγάλο φετινό ταξίδι των κορασίδων της Ασπίδας έφτασε μέχρι τον τελικό του πρωταθλήματος ΕΚΑΣΑΜΑΘ Κορασίδων όπου ο Αστέρας Καβάλας στο “Αλεξάνδρα Δήμογλου” κέρδισε με 53-33 την Ξανθιώτικη ομάδα. 

Η ομάδα της Καβάλας από τη 2η περίοδο κατάφερε να χτίσει μεγάλες διαφορές, και μέχρι το τέλος είχε τον έλεγχο του αγώνα.

 

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κατρακάρης – Ρούκας
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 09-06, 24-11, 43-29, 53-33
ΑΣΤΕΡΑΣ (Αϊβαζίδης) Γεωργιάδου, Φραγκάκη Νεφ. 7 (1), Μασμανίδου, Παππά 12, Φραγκάκη Β ., Μπουμπούνα 2, Σοφιαλάκη, Καλέα, Αϊβαζίδου 12 (1), Μιχαηλίδου 10, Κιτσικοπούλου 10, Πατζιαμάνη.
ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ (Καρά Αχμέτ): Καρά Αχμέτ 3 (1), Χατζηχουσεΐν 1, Δημητριάδου 6, Πετροδημοπούλου 4, Χάμκο, Κιρατζή 12, Ντάκου 2, Χατζηευφραιμίδου, Κατσίκα 2, Γκιόκα 3 (1), Τζαμπάζ, Μεχμέτ Αλή, Καραπαναγιωτίδου.
H Ασπίδα με σχετική της ανάρτηση αναφέρει:
✔️Συγχαρητήρια στις αθλήτριες μας και τον προπονητή τους για την αφοσίωση, το πείσμα και το ταλέντο που επέδειξαν στη διάρκεια όλης της σεζόν. Η σκληρή και η ομαδική δουλειά σας φάνηκε στον τελικό, όπου αγωνιστήκατε με πάθος και αυτοπεποίθηση. Είμαστε περήφανοι για εσάς και για ό,τι έχετε πετύχει.
✔️Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας για την αστείρευτη υποστήριξη τους. Η ενέργεια και τα εμψυχωτικά σας λόγια δημιούργησαν μια ατμόσφαιρα η οποία βοήθησε τις αθλήτριες μας να αγωνιστούν στο καλύτερο δυνατό επίπεδο. Χωρίς εσάς, η επιτυχία μας δεν θα ήταν δυνατή.
Είμαστε μια δυνατή ομάδα, εντός και εκτός γηπέδου, και είμαστε βέβαιοι ότι θα συνεχίσουμε να πετυχαίνουμε σπουδαία πράγματα στο μέλλον.
✔️Τέλος θέλουμε να εκφράσουμε θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ ΚΑΒΑΛΑΣ και να τους ευχηθούμε καλή επιτυχία στη συνέχεια και να επιτύχουν τους στόχους που έχουν θέσει.”

photo: Τσούτσας Λάσκαρης

Σχετικά άρθρα

social media