Κύπελλο Γυναικών: Βασίλισσα της Θράκης – Ολυμπιάδα Υμηττού 1-3 (pics)

Πάλεψε τον μεγάλο της αντίπαλο, προηγήθηκε, όμως οι φιλοξενούμενες είχαν διάρκεια και με πίεση στο β’ μέρος ολοκλήρωσαν την ανατροπή με 1-3. Η Ολυμπιάδα Υμηττού δέχθηκε την εξαιρετική φιλοξενία της Βασίλισσας της Θράκης στο γήπεδο του Κουτσού την Τετάρτη και στο τέλος πήραν ίσως πιο δύσκολα απ’ ότι περίμεναν, τη νίκη πρόκριση.

Στο 9′ η Τονικίδου κέρδισε πέναλτι και το εκτέλεσε εύστοχα η Κυριαζίδου για να κάνει το 1-0, όμως η Bερβάτη στο 13′ ισοφάρισε σε 1-1. Στο β’ μέρος η Μυλωνά με κεφαλιά στο 74′ έβαλε μπροστά στο σκορ την Ολυμπιάδα που λίγο αργότερα με απευθείας εκτέλεση φάουλ Νταλμέντικο έκανε το τελικό 1-3.

Πριν την έναρξη του αγώνα οι Βασίλισσες προσέφεραν ξεχωριστά δώρα στις παίκτριες της αντίπαλης ομάδας καθώς και ειδικά αναμνηστικά από τον προπονητή Χρήστο Σταύρου στον προπονητή της Ολυμπιάδας Κώστα Τσαβαλιά και από τον Υπεύθυνο της ξανθιώτικης ομάδας Απόστολο Κουτρουλό στον Πρόεδρο της ομάδας του Υμηττού.

Διαιτητής ήταν ο Βασίλης Χορόζογλου (Κοτανίδου – Κουβαλάκη) της ΕΠΣ Δράμας και 4ος ο Παναγιώτης Τσοπουλίδης της ΕΠΣ Ξάνθης.

ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ (Σταύρου): Παρδή, Χατζηαντωνίου, Γενιτζέ, Σταύρου, Χαραλαμπίδου,  Κυριαζίδου (73′ λ.τρ. Χατζημεστή), Καζαντζίδου, Μετοικίδου, Χαϊτίδου, Τονικίδου (90′ Χριστακάκη), Σαμαρά (90′ Μουμίντσα)

 

 

Σχετικά άρθρα

social media