Αναγέννηση Θ. – Π. Μελάς Κουτσού 1-2

Γλυκιά η 4η σερί επιτυχία του Π. Μελά Κουτσού με τον Χρήστο Μαλαδένη στο τιμόνι του. Οι πρωτοπόροι της βαθμολογίας σε μία εξαιρετική γι’ αυτούς αγωνιστική αποσπάστηκαν στην κορυφή στο +6 από την δεύτερη Βιστωνίδα και είναι πλέον το φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Βέβαια για να γίνει αυτό, έπρεπε να κάμψουν την αντίσταση της Αναγέννησης που πάλεψε πολύ το παιχνίδι και το έχασε από τα 11 βήματα και μία αμυντική αδράνεια. Ο Π. Μελάς παρά τους διαδοχικούς αγώνες, είχε λύσεις από τον πάγκο και στο β’ μέρος βρήκε τον τρόπο να πάρει ένα πολύτιμο τρίποντο με τον Παναγιώτη Πεντεζίδη να γίνεται πλέον ο πρώτος σκόρερ της ομάδας με 5 γκολ σημειώνοντας το γκολ της διαφοράς απέναντι σε πρώην ομάδα του.

 

Το παιχνίδι έγινε σε ένα βρεγμένο τερέν με την Αναγέννηση να μπαίνει δυνατά και τον Π. Μελά να παρουσιάζεται κάπως αγχωμένος. Ωστόσο στο β’ μέρος ο προπονητής των φιλοξενούμενων φρέσκαρε την ομάδα του που βρήκε ουσία από παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο. Στο 58′ ο Μπιζάνης κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Πεντεζίδης κι έκανε το 0-1 ένα λεπτό αργότερα, ενώ στο 75′ ο Μουστάκης εκμεταλλεύτηκε αδράνεια της άμυνας των γηπεδούχων και με πλασέ πέτυχε το 3ο φετινό του γκολ κάνοντας το 0-2. Στο 88′ ο Γιάννης Καζάκης με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σταύρου, έγραψε το τελικό 1-2 με το 5ο φετινό του γκολ. Η Αναγέννηση είχε καλές στιγμές στο α’ μέρος με τον Κοτζακελίνη και στο 70′ με τον σκόρερ της που νικήθηκε από τον Λαπαδώνη.

 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αλέξανδρος Διαλυνάς (Παπαδόπουλος Δ. – Σκριάπας).

 

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ (Τ. Κουτρουλός): Πανίδης, Μπίκος (83′ Μπουμπούκης), Μαυροειδής, Φεταχίδης, Ιωαννίδης, Κοτζακελίνης, Καδή (75′ Μπάτσιος), Σταύρου, Λιαπάκης Ρ. (89′ Σεφκετ), Καζάκης, Κοτζακελίνης Δ. (46′ Καραβασιλειάδης Αν.).

 

Π. ΜΕΛΑΣ ΚΟΥΤΣΟΥ (Χρ. Μαλαδένης): Λαπαδώνης, Σαμαράς (46′ Χριστοδούλου), Σεβδίλης Ν. (46′ Μπιζάνης), Γούλας, Πεντεζίδης, Τυριάκης, Τεφήκογλου, Δεληωρίδης, Κούπας (56′ Μουστάκης), Μίλκογλου (46′ Σιδηράς), Στεπανιάν (75′ Αβερόπουλος).

 

Επόμενο παιχνίδι για την Αναγέννηση στο γήπεδο του ΑΟΞ με τον Ορφέα, ενώ ο Π. Μελάς θα παίξει στο “Κ. Μπένης” της Χρύσας με τον Ατρόμητο.

 

Σχετικά άρθρα