Μ. Αλέξανδρος Αγ. Μαρίνας – Άρης Πετεινού 1-1 (pics+vid)

Πολλά περισσότερα από τον βαθμό που πήρε από το 1-1, κέρδισε ο Άρης Πετεινού στο γήπεδο του Διαβατού. Άλλωστε τα αποτελέσματα, ουσιαστικά δεν τον ενδιαφέρουν άμεσα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν προσπαθεί για το καλύτερο δυνατό βαθμολογικό πλασάρισμα, στο πρώτο του ταξίδι στη Γ! Εθνική. Με τις ομάδες της Ημαθίας είναι γνωστό πως φέτος ο Πετεινός τα πήγε περίφημα έχοντας 3Χ3 νωρίτερα και πήρε άλλον ένα βαθμό μετά το τελικό 1-1 σε έναν κακό και δύσκολο αγωνιστικό χώρο.

 

 

Ο Αν Νεοφυτίδης παράταξε μία ανανεωμένη ομάδα με μόλις έναν παίκτη βασικό γεννημένο το 1999, τον Στριγκώνη, άλλον έναν το 2000 (Παυλίδη), έναν του 2002 (Τσαγαλά) ενώ όλοι οι υπόλοιποι είναι γεννημένοι από το 2003 και μετά. Παιδιά από την Ακαδημία ξεκίνησαν βασικοί, άλλοι βοήθησαν ερχόμενοι από τον πάγκο και γενικά ο Άρης στάθηκε ικανοποιητικά αλλάζοντας κατά πολύ την 11άδα του. Αυτό ήταν το πραγματικό κέρδος τόσο για την ομάδα όσο για τα ίδια τα παιδιά, που “μεγαλώνουν” ποδοσφαιρικά σε μία ομάδα που δέχθηκε συγχαρητήρια για την προσπάθειά της και στο σημερινό παιχνίδι από τους γηπεδούχους.

 

Το β’ μέρος ήταν πιο ενδιαφέρον στο καθαρά αγωνιστικό μέρος με τον Μ. Αλέξανδρο να κάνει το 1-0 με το εύστοχο χτύπημα του Τριανταφυλλίδη στο 59′ το οποίο όμως απαντήθηκε άμεσα με τον ίδιο τρόπο, από τον Παυλίδη στο 62′.

 

 

Σε μία επανάληψη που ο Αβραμίδης είχε μία πολύ καλή ευκαιρία για να σκοράρει, όπως και ο Τυριάκης που στο τετ α τετ του νικήθηκε από τον τερματοφύλακα.

 

 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιώργος Χρυσέλης (Τσιρωνας – Χρυσαΐδης) ΕΠΣ Χαλκιδικής.

 

Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑΣ (Παναγιωτίδης): Βαντσης, Αναστασιάδης, Καραγιάννης, Γαλόπουλος, Ράδης, Τσολάκης, Τριανταφυλλίδης, Μουστάκας, Λέκα, Αντωνίου, Θεολόγου.

 

ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ (Αν. Νεοφυτίδης): Κοτσάκης, Ασλανίδης, Τυριάκης, Παυλίδης, Κερεμιτσης (65′ Χασανκήλ), Στριγκώνης (72′ Ιωάννου), Ισμέτογλου (65′ Ρίζος), Γιαννακός, Νικολαΐδης (46′ Αβραμίδης), Σιδηρόπουλος, Τσαγαλάς.

 

Εντός έδρας αναμέτρηση την Κυριακή 24/3 για τον Άρη Πετεινού που υποδέχεται τον Απόλλωνα Παραλιμνίου. 

Σχετικά άρθρα

social media