Κεραυνός Λευκ. – Ασπίδα Ξ. 0-3

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την Ασπίδα Ξάνθης που μετά τον Ατρόμητο κέρδισε και τον Κεραυνό Λευκόπετρας με 0-3 εκτός έδρας. Τοπ σκόρερ της αναμέτρησης που κύλησε με καλό ρυθμό και αρκετές φάσεις, ήταν ο Βασίλης Σαββόγλου για τους νικητές που έχουν πλέον 15 βαθμούς και είναι στην 9η θέση, “ξεκολλώντας” από την Αναγέννηση που έμεινε στους 12.

 

Ο Κεραυνός δεν είχε πολλές λύσεις στο παιχνίδι αυτό σε αντίθεση με την ομάδα του Δημήτρη Καρύδη που είχε και νέο “αίμα” από την Β’ ομάδα της. Χρειάστηκε πρώτα να σκοράρει με… γνωστό τρόπο, καθώς από εκτέλεση κόρνερ, ο προωθημένος στόπερ Απόστολος Φώτης μετά από σύγχυση από κοντά με πλασέ έκανε το 0-1 στο 30′, ενώ στην επανάληψη μετά από δύο ασίστ του νεαρού Δερμετζόγλου, ο Βασίλης Σαββόγλου μέσα σε 4 λεπτά με διαδοχικά πλασέ έκανε στο 78′ το τελικό 0-3 με τα πρώτα του φετινά γκολ στο πρωτάθλημα.

 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αλέξανδρος Διαλυνάς (Παπαδόπουλος Δ. – Παπαδόπουλος Β.) στο 8ο φετινό του παιχνίδι. Νωρίτερα είχε παίξει σε δύο παιχνίδια τον Κεραυνό στις ήττες από ΑΟ Βιστωνίδας και Απόλλωνα, ενώ αυτό ήταν το 3ο του παιχνίδι με Ασπίδα, καθώς νωρίτερα ήταν στο 1-1 στην πρεμιέρα με τον Ατρόμητο και στην ήττα με 1-0 από τον Ηρακλή.

 

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΛΕΥΚΟΠΕΤΡΑΣ (Μ. Χαραλαμπίδης): Γκοβεντάρ, Σιράκ, Αχμέτ Χασάν, Σαββίδης, Μαλκότς, Παπαδόπουλος (70′ Τσακουρίδης), Αλιμάν Σουκρή, Μιχαηλίδης, Δεμήρ Σαρπ Αλή, Κιντς Γκιοχάν (46′ Χαραλαμπίδης), Δουρμούς Μερτ.

 

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ (Δ. Καρύδης): Γούλας (85′ Πολυτίδης), Φώτης, Κοτρώνης (85′ Χριστάκης), Τανούζη (75′ Κωνσταντινίδης), Ελευθεριάδης, Νταμπανλής, Παπακυριακού, Πεντεζίδης (55′ Παππάς), Σαββόγλου Β. (85′ Μπαχρή), Λίλλης, Δερμετζόγλου.

 

Επόμενο παιχνίδι για την Ασπίδα Ξάνθης το εντός έδρας με τον ΑΟ Βιστωνίδας, ενώ στο Κουτσό με τον πρωτοπόρο Π. Μελά είναι η επόμενη αναμέτρηση του Κεραυνού.

Σχετικά άρθρα