Η Ελπίδα Γενισέας τίμησε το παρελθόν της με το βλέμμα στο μέλλον! (pics)

Σε μια κατάμεστη αίθουσα στη Γενισέα, η Διοίκηση της Ελπίδας ετοίμασε μια υπέροχη εκδήλωση που ξύπνησε μνήμες του μεγάλου ποδοσφαιρικού συλλόγου.

 

Η κοπή της πίτας της είχε ιδιαίτερο χαρακτήρα κάτι για το οποίο μερίμνησε η Διοίκηση του Θόδωρου Γκασιμπαγιαζίδη βραβεύοντας περίπου 100 άτομα! Ανθρώπους που πρόσφεραν στον Σύλλογο στην διάρκεια της παρουσίας του, από το 1952, στα ερασιτεχνικά κι όχι μόνο, δρώμενα της ευρύτερης περιοχής.

 

Ξεχωριστές βραβεύσεις στον Δήμαρχο Αβδήρων Γιώργο Τσιτιρίδη για την στήριξη του στον Σύλλογο και στο Δημοτικό Συμβούλιο στο πρόσωπο του Αντιδημάρχου Βλαδίμηρου Γκασιμπαγιαζίδη σε μια εκδήλωση που ήταν παρούσες και η Περιφερειακή σύμβουλος Βάσω Παυλακάκη και η Μαρίνα Παυλίδου που στην σύντομη ομιλία της ευχήθηκε πολλές επιτυχίες στην Ελπίδα.

 

Όλη η Διοίκηση της Ελπίδας έτρεξε πολύ το προηγούμενο διάστημα για να ετοιμάσει την μοναδική αυτή εκδήλωση, δίνοντας παράλληλα και το στίγμα της για το πώς θα κινηθεί στην επόμενη της μέρα.

 

Σεβόμενη το παρελθόν της και με όρεξη για δημιουργία στο μέλλον, έχοντας ήδη ξεκινήσει να κάνει σταθερά και οργανωμένα με την Ακαδημία της. Επίσης στόχος είναι να ξαναζωντανέψει τον αγώνα με τους Παλαιμάχους της και η δημιουργία λευκώματος και ενός ιστορικού βιβλίου για την ομαδα.

 

Ο Πρόεδρος Θόδωρος Γκασιμπαγιαζίδης, ο Νίκος Κριεζής, ο Χατζητερζόγλου Ασημ, ο Γ. Σαρηπανίδης, ο Τάσος Καλιανίδης, ο Βασίλης Διαφωνίδης και οι άλλοι συντελεστές της μοναδικής βραδιάς ικανοποίησαν με την σκέψη τους αυτή που έγινε πράξη, με μαέστρο της εκδήλωσης τον Νίκο Κριεζή που είχε κάτι να πει για τον καθένα, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα της ομάδας του χωριού του.

 

Σχετικά άρθρα