ΑΟ Βιστωνίδας – Π. Μελάς Κουτσού 0-0 (pics)

Σε ένα ντέρμπι… πρωταθλήματος που συγκέντρωσε το μεγάλο ενδιαφέρον του κοινού στο γεμάτο από κόσμο γήπεδο της Φελώνης, ο Π. Μελάς κράτησε το πλεονέκτημα (+3 που ουσιαστικά είναι +4), αφού υπερτερεί σε ενδεχόμενη ισοβαθμία) και πλέον μοιάζει θέμα χρόνου η στέψη του πρωταθλητή. Το 0-0 σφράγισε το κορυφαίο φετινό παιχνίδι της Α! ΕΠΣ απέναντι στην Βιστωνίδα που προσπάθησε να σκοράρει αλλά στο τέλος έμεινε με την προσπάθεια. Εντάσεις στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα με το κλίμα να “χαλάει” για 10 λεπτά μέχρι την λήξη της οριακής αναμέτρησης. Με 10 παίκτες ολοκλήρωσαν οι γηπεδούχοι.

Στο 4′ το σουτ του Φ. Τζεβελέκη πέρασε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Λαπαδώνη και λίγο αργότερα τελική είχε και ο Π. Μελάς με το σουτ στον στόχο του Στεπανιάν που μπλόκαρε εύκολα ο Μανιάς. Σε ένα α’ μέρος που απείλησε και ο Κούπας στο 24′ αλλά γενικά δεν είχε μεγάλες και πολλές ευκαιρίες. Η Βιστωνίδα είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά κέρδιζε μόνο κάποιες στατικές φάσεις και κόρνερ χωρίς να γίνει απειλητική στη “ζώνη πυρός”. Ο Π. Μελάς με σωστή οργάνωση και αγωνιστική ωριμότητα δεν αντιμετώπισε προβλήματα, ψάχνοντας επιθετικά, μεθοδικά τις στιγμές του.

Στο β’ μέρος ο ρυθμός έπεφτε όσο περνούσε η ώρα, οι ευκαιρίες απουσίαζαν όχι όμως και το πάθος, κάτι που φάνηκε λίγο πριν το 80′ όπου τα αίματα… άναψαν και χρειάστηκαν 10 και πλέον λεπτά για να επιστρέψουμε σε ροή αγώνα. Μετά από ένα φάουλ προκλήθηκε ένταση με διαδοχικές αψιμαχίες και στο τέλος τους ο Παναγιώτης Τσοπουλίδης απέβαλε τον Σαμαρά (85′) από την Βιστωνίδα κι έδειξε τρεις κίτρινες στον Π. Μελά. Στις καθυστερήσεις η κεφαλιά του Ντελή σταμάτησε στα χέρια του τερματοφύλακα ενώ και οι φιλοξενούμενοι είχαν καλή στιγμή για να σκοράρουν. Το 0-0 όμως τους έδωσε το δικαίωμα να έχουν το ισχυρό πλεονέκτημα και να ετοιμάζονται για… φιέστα τίτλου στο παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας με την ΑΠΟΞ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παναγιώτης Τσοπουλίδης (Χρυσέλης Γ. – Τόσκας) και 4ος διαιτητής ο Βασίλης Ουζουνίδης.

ΑΟ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑΣ (Γιάννης Δημητριάδης): Μανιάς, Τολμίδης, Αγγελίδης Π., Σαμαράς, Δεμένικος, Κεσκινίδης, Μουχτάρης (65′ Μετεντζίδης), Κιολεΐδης, Θωμόγλου (52′ Ντελή Αχμέτ), Τζεβελέκης Φ. (86′ Θωμαΐδης), Τζεβελέκης Ζ.

Π. ΜΕΛΑΣ ΚΟΥΤΣΟΥ (Χρήστος Μαλαδένης): Λαπαδώνης, Σαμαράς (60′ Σιδηράς), Σεβδίλης Ν., Τυριάκης, Πεντεζίδης, Δεληωρίδης, Τεφήκογλου, Χριστοδούλου (63′ Γούλας), Κούπας, Στεπανιάν (68′ Σεβαστάκης), Μπιζάνης (46′ Μουστάκης).

Σχετικά άρθρα