ΑΟ Βιστωνίδας – Α.ΠΟ.Ξ. 1-0

Ένα γκολ από τα 11 βήματα καθόρισε την έκβαση του αγώνα που έγινε στο γήπεδο της Φελώνης το Σάββατο το απόγευμα για την 18η αγωνιστική της Α! ΕΠΣ. Μετά από ένα καλό παιχνίδι, ο ΑΟ Βιστωνίδας επέστρεψε στις νίκες, κερδίζοντας για δεύτερη φορά φέτος την μαχητική ΑΠΟΞ. Η ομάδα του Γιάννη Δημητριάδη είχε την κατοχή της μπάλας σε αναμέτρηση με εκατέρωθεν φάσεις, με τον Τζεβελέκη να κερδίζει πέναλτι στο 20ό λεπτό και τον Ιορδάνη Κιολεΐδη από τα 11 βήματα να διαμορφώνει το τελικό 1-0 με το 5ο φετινό του γκολ στο πρωτάθλημα.

 

Με τον τρόπο αυτό οι νικητές έφτασαν στην 12η φετινή τους νίκη, στους 40 βαθμούς και συνεχίζουν με τον εξ αναβολής αγώνα της Τετάρτης στο Δροσερό. Πάντως για να γίνει αυτό, χρειάστηκε η σωτήρια απομάκρυνση της μπάλας στη φάση με τον Μαστανιάδη για την ΑΠΟΞ που θα μπορούσε να κάνει το 1-1 στις καθυστερήσεις. Στο τέλος, η αγχωτική νίκη ήταν γεγονός για τον ΑΟΒ με την ΑΠΟΞ να ευχαριστεί τους γηπεδούχους για την άψογη φιλοξενία.

 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παναγιώτης Τσοπουλίδης (Κοτινούδης – Πασχαλίδης) στο 4ο φετινό του παιχνίδι σαν διαιτητής στην Α! ΕΠΣ, επιστρέφοντας σε πιο κάτω κατηγορία μετά τις 23/12 και το παιχνίδι Ηρακλής – Κεραυνός 5-1. Πρώτη φορά σε αγώνα της ΑΠΟΞ, ενώ ταυτόχρονα αυτή ήταν η τρίτη φορά που “σφύριξε” αγώνα του ΑΟΒ μετά το 3-1 επί της Ασπίδας και την ήττα με 2-0 στο Κουτσό.

 

ΑΟ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑΣ (Γιάννης Δημητριάδης): Χατζής, Τολμίδης (90′ Παππάς), Δεμενίκος (58′ Αγγελίδης Σ.), Τζεβελέκης Ζ., Σαμαράς, Κεσκινίδης, Κιολεΐδης, Θωμαΐδης (58′ Ντελή Αμέτ Χ.), Μουχτάρης (81′ Μετεντζίδης), Τζεβελέκης Φ. (81′ Θώμογλου), Αγγελίδης Γ.

 

Α.ΠΟ.Ξ. (Λεωνίδας Πετρίδης): Σανικιώτης, Παπαδόπουλος (66′ Καζαντζίδης), Καραπανταζίδης, Δουγανικιώτης, Τζιρίδης Π., Πασχαλίδης (77′ Κράββαρης), Σαρηγιαννίδης, Σαββίδης (86′ Τζιρίδης Σ.), Μαστανιάδης, Κοτσαγκιόζης (66′ Καραμπατζάκης), Καραγκιοζίδης.

 

Μετά το εξ αναβολής της Τετάρτης (13/3 με Φίλιππο Δροσερού) ο ΑΟ Βιστωνίδας παίζει εκτός έδρας με την Ασπίδα, ενώ η ΑΠΟΞ έχει το εκτός έδρας παιχνίδι στη Νεάπολη με τον Απόλλωνα στις 23/3.

Σχετικά άρθρα