Α.ΠΟ.Ξ. – Κεραυνός Λ. 1-2

Μετά από πολύ καιρό ο Κεραυνός Λευκόπετρας επέστρεψε στις νίκες. Το 1-2 στο “Αμοιρίδιο” επί της ΑΠΟΞ ήταν μία σημαντική νίκη από ψυχολογικής πλευράς για τους νικητές που έβαλαν τέλος σε ένα μεγάλο σερί “αποχής”. Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν πιο δυνατά το παιχνίδι, είχαν πάθος και ευκαιρίες με τον Αλή να βρίσκεται τρεις φορές σε θέση βολής και τις δύο από αυτές να τον νικάει ο έμπειρος Σανικιώτης, ενώ στην άλλη, η προσπάθεια ήταν άστοχη. Ο Αλή πάντως είχε και δοκάρι στο 20′ περίπου, με σουτ από μακρινή απόσταση με τον Κεραυνό να ανοίγει τελικά το σκορ στο 30′ με το γκολ του Δουρμούς Μερτ.

 

Η ΑΠΟΞ που παρουσιάστηκε στο παιχνίδι με διαφοροποιήσεις στην 11άδα της, ανέβασε στη συνέχεια την απόδοσή της, πίεσε και έφτασε στο 1-1 με “δράστη” τον Πασχάλη Νικάκη λίγο πριν πάνε οι ομάδες στα αποδυτήρια. Στο β’ μέρος οι γηπεδούχοι έψαξαν περισσότερο το γκολ της νίκης, έχοντας κατοχή της μπάλας και κάποιες καλές στιγμές, με τους νικητές να δικαιώνονται τελικά για την επιλογή της τακτικής των κόντρα επιθέσεων. Σε μία από αυτές και μετά το 2ο δοκάρι τους στο παιχνίδι, στο 75′ ο Μάνος Χαραλαμπίδης σημείωσε το 1-2 που ήταν το τελικό σκορ, με την ομάδα του Λεωνίδα Πετρίδη να έχει μία εξαιρετική στιγμή μετά από σόλο του Σαρηγιαννίδη για να ισοφαρίσει.

 

Έτσι, η 3η φετινή ήρθε με ρεβάνς για το 1-4 στον αγώνα του α’ γύρου (φωτό) με τον Κεραυνό να έχει πλέον 10 βαθμούς, ενώ η ΑΠΟΞ που στα τελευταία 5 ματς είχε 4 νίκες και μία ισοπαλία, μετά το 1-2 και την ισοπαλία της Ελπίδας, “έπεσε” στην 8η θέση παραμένοντας στους 18 βαθμούς.

 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Θόδωρος Γιαπουτζής (Καραλευθέρης – Κρυσταλλίδου).

 

Α.ΠΟ.Ξ. (Λ. Πετρίδης): Σανικιώτης, Καραπανταζίδης, Παπαδόπουλος, Δουγανικιώτης, Τζιρίδης Π., Γραβάνης (68′ Καμπερόπουλος), Νικάκης, Μαστορίδης (57′ Χασάνογλου), Μαστανιάδης, Καραμπατζάκης (76′ Σαρηγιαννίδης), Κωδωνάς (76′ Καραγκιοζίδης).

 

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΛΕΥΚΟΠΕΤΡΑΣ (Μ. Χαραλαμπίδης): Τσακουρίδης, Κιντς Γκιοχάν, Αχμέτ Χασάν, Σαββίδης, Καλογερόπουλος, Μουμίνογλου Ουμούτ, Αλιμάν Σουκρή, Χασάνογλου Μεχμέτ, Δουρμούς Μερτ (46′ Χαραλαμπίδης),  Καρά Χασάν Αϊκούτ, Δεμήρ Σαρπ Αλή.

 

Η ΑΠΟΞ την επόμενη αγωνιστική θα παίξει στη Φελώνη με τον ΑΟ Βιστωνίδας, ενώ ο Κεραυνός υποδέχεται την Ασπίδα.

 

Σχετικά άρθρα