Φίλιππος Δρ. – Π. Μελάς 1-3 (pics)

Έδειξε χαρακτήρα, έσπασε το εντός έδρας αήττητο του Φίλιππου κι επανήλθε σε τροχιά τίτλου ο Π. Μελάς Κουτσού. Στο ντεμπούτο του Χρήστου Μαλαδένη στην άκρη του πάγκο της ομάδας οι φιλοξενούμενοι είχαν ουσία στο παιχνίδι τους και πέρασαν με 1-3 από το Δροσερό. Πλέον με 34 βαθμούς και το παιχνίδι λιγότερο με την Γενισέα, φιλοδοξούν να επιστρέψουν στην κορυφή μέχρι τα τέλη του μήνα.

 

Ήταν ένα απαιτητικό παιχνίδι για τον Π. Μελά μετά την ήττα από τον Ηρακλή, αλλά όλα πήγαν καλά για τους νικητές που έκαμψαν την αντίσταση του μαχητικού Φίλιππου. Οι γηπεδούχοι στο α’ μέρος είχαν δοκάρι με τον Ξενίδη και ευκαιρίες με τους Χασάνογλου και Αλή Μπαρή για να σκοράρουν πρώτοι, όμως το πλασέ του Μουστάκη στο 44′ έδωσε το προβάδισμα στον Π. Μελά. Ο Αλή Μπαρή όμως με πλασέ έστειλε τις ομάδες ισόπαλες στην ανάπαυλα καθώς εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Χασάνογλου και με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή έκανε το 1-1. Στο β’ μέρος ο Φίλιππος είχε καλή στιγμή με τον Μέκερα, με τον Π. Μελά να εκμεταλλεύεται την ικανότητα του Ν. Σεβδίλη και στο ψηλό παιχνίδι, καθώς με κεφαλιά μετά από στατική φάση έκανε το 1-2. Οι γηπεδούχοι παρά την κούρασή τους, προσπάθησαν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα πριν έρθει το γκολ της αγωνιστικής από τον Βασίλη Στεπανιάν προς το τέλος, όταν και “κλείδωσε” η νίκη της ομάδας τους. Στο 87′ ο έμπειρος παίκτης με πανέμορφο σουτ έκανε το 1-3 σημειώνοντας κι αυτός, όπως και ο Ν. Σεβδίλης το 4ο φετινό του γκολ.

 

Οι δύο αντίπαλοι πρόσφεραν και πάλι, ενάμιση μήνα μετά το πρώτο τους παιχνίδι ένα πολύ καλό παιχνίδι με τους Στεπανιάν και Αλή Μπαρή να σκοράρουν και στις δύο αναμετρήσεις και τον δεύτερο να φτάνει στην πρώτη θέση των σκόρερ της ομάδας του με 5 γκολ ξεπερνώντας τον Ζιπίδη.

 

Ο Π. Μελάς μετά το τέλος του αγώνα προχώρησε σε ευχαριστίες προς την Διοίκηση του Φίλιππου για την άριστη φιλοξενία που έτυχε στο Δροσερό.

 

Για 7η φορά φέτος διαιτητής σε αγώνα Α! ΕΠΣ ο Εμίν Εμίνογλου (Δανδανόπουλος – Τσίκας) που “σφύριξε” για πρώτη φορά σε παιχνίδι του Π. Μελά και για 2η σε αναμέτρηση του Φίλιππου μετά τις 27/11 και το 0-0 της Νεάπολης μεταξύ του Απόλλωνα και της ομάδας του Δροσερού. Τρεις “λευκές” ισοπαλίες, ένας άσσος κι ένα διπλό στα γήπεδα στις προηγούμενες αναμετρήσεις του, αλλά και το 0-3 α.α. του Ηρακλή στη Χρύσα.

 

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΔΡΟΣΕΡΟΥ (Ε. Καντουχάρ): Καράνταης Γ., Αλή Ογλού Τ., Ξιμιτίδης (84′ Μουσταφά Ογλού), Καρατζάς, Σιράκ, Καράνταης Ε., Ξενίδης (64′ Μουμίνογλου), Μέκερα, Ζιπίδης, Αλή Ογλού Μ., Χασάνογλου Ερσάλ (90′ Αλή Ογλού Ν.).

 

Π. ΜΕΛΑΣ ΚΟΥΤΣΟΥ (Χρ. Μαλαδένης): Λαπαδώνης, Σαμαράς, Σεβδίλης Ν., Τυριάκης, Πεντεζίδης, Δεληωρίδης (67′ Σιδηράς), Τεφήκογλου (62′ Γούλας), Κοψαλίδης, Κούπας (87′ Αβερόπουλος), Μίλκογλου (62′ Στεπανιάν), Μουστάκης.

 

Επόμενη αναμέτρηση για τον Φίλιππο, το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ορφέα Ξάνθης στο γήπεδο του ΑΟΞ, ενώ ο Π. Μελάς υποδέχεται την Ελπίδα στο πρώτο από τα δύο κολλητά παιχνίδια των δύο ομάδων, αφού ακολουθεί και το εξ αναβολής της Τετάρτης στη Γενισέα.

 

Σχετικά άρθρα