Ελπίδα Γεν. – ΑΠΟΞ 0-0

Και το δεύτερο φετινό τους παιχνίδι έληξε ισόπαλο για την Ελπίδα και την ΑΠΟΞ μετά από εκείνο στο Αμοιρίδειο που είχε συγκλονιστικό φινάλε στο τελικό 3-3. Στο σημερινό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο της Γενισέας για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος, οι δύο ομάδες πάλεψαν για το αποτέλεσμα και στο τέλος πήραν από ένα βαθμό αφού δεν κατάφεραν να βγάλουν τις πολλές και μεγάλες ευκαιρίες.

 

Στιγμή που αξίζει να σημειωθεί το fair play από πλευράς ΑΠΟΞ με τον Μαστανιάδη (φωτό αρχείου) στο ξεκίνημα του αγώνα να είναι σε θέση για να ξανασκοράρει μετά το καρέ της προηγούμενης αγωνιστικής, όμως έβγαλε την μπάλα έξω καθώς παίκτης των γηπεδούχων ήταν πεσμένος στο έδαφος. Μία κίνηση για χειροκρότημα, όπως κι έγινε.

 

Στους 15 βαθμούς πλέον η Ελπίδα με την 3η ισοπαλία της φέτος, που έχει να παίξει και το εξ αναβολής με τον Π. Μελά, στους 12 η ΑΠΟΞ μετά την επίσης 3η φετινή της ισοπαλία.

 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βασίλης Ουζουνίδης (Κοτινούδης – Βαμβακίδης) στο τρίτο παιχνίδι που βρέθηκε στο δρόμο της Ελπίδας φέτος στο πρωτάθλημα, και στο δεύτερο παιχνίδι της ΑΠΟΞ μετά από εκείνο με τον Π. Μελά.

 

ΕΛΠΙΔΑ ΓΕΝΙΣΕΑΣ (Κ. Τερζανίδης): Γιουνούζογλου, Πορφυράκης (46′ Δημητριάδης Χ.), Παπαστεφάνου, Μποΐτσης, Ευθυμιάδης Γ., Μελισσόπουλος, Πουτακίδης (46′ Κίρατζη Χαλήλ), Ζυκολλάρι, Αρβανιτίδης (86′ Κομαχίδης), Ευθυμιάδης Γ. (56′ Γκασιμπαγιαζίδης), Λεσκόφτσης.

 

Α.ΠΟ.Ξ. (Λ. Πετρίδης): Σανικιώτης, Παπαδόπουλος Κ. (41′ Νικάκης), Καραπανταζίδης, Δουγανικιώτης, Τζιρίδης Π., Πασχαλίδης (90′ Εμμανουηλίδης), Καζαντζίδης, Σαββίδης, Μαστανιάδης, Καραμπατζάκης (79′ Κωδωνάς), Σαρηγιαννίδης.

 

Επόμενη αναμέτρηση για την Ελπίδα εκτός έδρας με αντίπαλο την Ασπίδα, ενώ για την ΑΠΟΞ εντός έδρας με την Αναγέννηση.

Σχετικά άρθρα