Ατρόμητος Χρ. – ΑΠΟΞ 1-4

Με… παρόμοιο σενάριο αλλά με διαφορετικό σκορ, η ΑΠΟΞ κέρδισε και στο παιχνίδι του β’ γύρου με ανατροπή τον Ατρόμητο. Πριν ένα μήνα περίπου στο “Αμοιρίδιο” ο Χατζηβασιλείου είχε κάνει το 0-1 και οι Τζιρίδης – Καραμπατζάκης την ολική επαναφορά για την ομάδα του Λεωνίδα Πετρίδη. Τώρα, ο Καλτσάς ήταν ο παίκτης που έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Δημήτρη Μπακάλογλου, όμως στη συνέχεια η ΑΠΟΞ είχε και ουσία βγάζοντας στο τέλος μεγάλο σκορ. Το 1-4 ήρθε μάλιστα σαν συνέχεια της περασμένης αγωνιστικής όπου είχε επικρατήσει και πάλι με 4-1, επί της Αναγέννησης.

 

Στο σημερινό παιχνίδι, οι νικητές έφτασαν στην 5η φετινή τους νίκη και στους 18 βαθμούς την Ελπίδα, που όμως έχει αγώνα λιγότερο. Παράλληλα ήταν η 4η επιτυχία τους στα τελευταία πέντε παιχνίδια, έχοντας και την ισοπαλία με την Γενισέα.

 

Στο 26′ ο Καλτσάς έκανε το 1-0, στο 45′ ο Δουγανικιώτης ισοφάρισε σε 1-1 και στο β’ μέρος ο Π. Τζιρίδης έδωσε για πρώτη φορά το προβάδισμα στην ΑΠΟΞ, πριν ο Μαστανιάδης στο 68′ και το 90′ διαμορφώσει το 1-4, φτάνοντας στα 8 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα.

 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Εμίν Εμίνογλου (Δανδανόπουλος – Τσίκας) διευθύνοντας για 8η φορά αναμέτρηση στην Α! ΕΠΣ. Για δεύτερη φορά βρέθηκε στο γήπεδο της Χρύσας εκεί όπου είχε κλείσει νωρίς το Φ. Α. στο παιχνίδι με τον Ηρακλή στις 9/12. Την ΑΠΟΞ την είχε συναντήσει στο 0-0 στο γήπεδο της Θαλασσιάς.

 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΡΥΣΑΣ (Δ. Μπακάλογλου): Μουαρέμογλου, Σπυριάδης, Χρυσοστομίδης (65′ Καραγιάννης), Γκορόγιας, Γατσέλος, Μίσογλου, Χατζηβασιλείου, Καραμητσίδης, Δάσκαλος, Σαββόγλου, Καλτσάς.

 

Α.ΠΟ.Ξ. (Λ. Πετρίδης): Σανικιώτης, Κράββαρης (46′ Κωδωνάς), Καραπανταζίδης (84′ Χαλήλογλου), Δουγανικιώτης, Τζιρίδης Π., Πασχαλίδης, Καζαντζίδης, Σαββίδης (82′ Εμμανουηλίδης), Μαστανιάδης, Καραμπατζάκης (80′ Τζιρίδης Σ.), Νικάκης.

 

Επόμενη αναμέτρηση για τον Ατρόμητο το εκτός έδρας με την Ασπίδα, ενώ για την ΑΠΟΞ στο γήπεδό της με τον Κεραυνό Λευκόπετρας.

Σχετικά άρθρα