Απόλλων Ξ. – Ατρόμητος Χρ. 5-1

Με μεγάλο σκορ “έσβησε” τις μνήμες από τις πρόσφατες ήττες με Π. Μελά και Ηρακλή ο Απόλλωνας Ξάνθης. Οι γηπεδούχοι στο παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής απέναντι στον Ατρόμητο έβγαλαν το σκορ της ημέρας φτάνοντας στο τελικό 5-1. Σε ένα παιχνίδι που οι δύο προπονητές αντιμετώπισαν πρώην ομάδες τους, αυτή του Νεκτάριου Πατμάζογλου, ο Απόλλωνας έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Χρήστο Μαρκοσιάν που έβγαλε χατ τρικ, επέστρεψε στις επιτυχίες. Με εμφατικό τρόπο λοιπόν ήρθε για τους νικητές και η ρεβάνς για την ισοπαλία στο παιχνίδι του α’ γύρου στη Χρύσα με 1-1 για μία ομάδα που έχει για Νο 1 στόχο την κορυφή των σκόρερ, με τον επιθετικό τους να έχει 16 γκολ μέχρι τώρα και να είναι στην κορυφαία θέση.

 

Στο 10′ με εύστοχο πέναλτι του Χρ. Μαρκοσιάν έγινε το 1-0, στο 12′ ο Κυριαζίδης με το 3ο φετινό του γκολ έκανε το 2-0 και στην επανάληψη μέχρι το 67′ οι νικητές είχαν μετατρέψει σε εύκολο το απόγευμά τους. Στο 57′ και το 60′ ο Μαρκοσιάν έκανε το 0-4 και στο 67′ ο Γούλας με το πρώτο του γκολ φέτος, το 5-0, πριν ο Χατζηπατέρας σκοράρει για τον Ατρόμητο διαμορφώνοντας το τελικό 5-1. Έτσι έγινε ο τρίτος διαφορετικός παίκτης που σκοράρει για την ομάδα του Δημήτρη Μπακάλογλου η οποία παραβίασε την αντίπαλη εστία για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι.

 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Εμίν Εμίνογλου (Βαμβακίδης – Γκώγος) στο 5ο φετινό του παιχνίδι στην Α! ΕΠΣ, έχοντας νωρίτερα τρεις λευκές ισοπαλίες στις αναμετρήσεις που κρίθηκαν στο γήπεδο, καθώς υπήρξε κι αυτή στη Χρύσα στο 0-3 του Ηρακλή άνευ αγώνα. Δεύτερη φορά ορίστηκε σε ματς των δύο ομάδων, αφού νωρίτερα είχε διευθύνει το 0-0 του Απόλλωνα με το Δροσερό.

 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΞΑΝΘΗΣ (Ν. Πατμάζογλου): Φιλτανίδης, Καλλίδης (75′ Σαΐπογλου), Αραβίδης (67′ Γούλας Ε.), Μπαϊρακταρίδης, Σνιμσίκοφ, Αβραμίδης, Κυριαζίδης, Παρσαντανιάν (80′ Ιωαννίδης), Περτσανίδης (67′ Βουτσάς), Κατσιλίδης, Μαρκοσιάν Χρ.

 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΡΥΣΑΣ (Δ. Μπακάλογλου): Καραγιάννης, Σπυριάδης, Χρυσοστομίδης (67′ Καλτσάς), Θεοφυλάκης, Γκορόγιας, Γατσέλος, Χατζηπατέρας, Μίσογλου, Χατζηβασιλείου, Αλεξούδης, Δάσκαλος.

 

Επόμενη αναμέτρηση για τον Απόλλωνα το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ορφέα στο γήπεδο του ΑΟΞ, ενώ ο Ατρόμητος υποδέχεται στη Χρύσα τον Κεραυνό.

Σχετικά άρθρα