Κεραυνός Λ. – Αναγέννηση Θ. 0-4

Μπορεί να άργησε, όμως φαινόταν πως θα έρθει η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για την Αναγέννηση Θαλασσιάς. Μετά από 12 παιχνίδια στα οποία είχε 6 ήττες και 6 ισοπαλίες ήρθε ο καιρός για την πρώτη επιτυχία. Μία επιτυχία που ήρθε με μεγάλο σκορ και την “υπογραφή” του Γιάννη Καζάκη που βοήθησε την ομάδα του να ανέβει στην 9η θέση. Ο “μπαρουτοκαπνισμένος” στράικερ με διαδοχικά σουτ έβγαλε καθαρό χατ τρικ στο α’ μέρος του αγώνα στη Λευκόπετρα, ενώ στην επανάληψη σκόραρε και ο Δ. Κοτζακελίνης που πέρασε ως αλλαγή. O Κεραυνός δεν ήταν καλός στο παιχνίδι κι αυτό το δείχνει και η μία καλή του στιγμή που ήρθε στο τέλος με τον Μεμέτ Χασάν, για μία ομάδα πάντως που ενσωματώνει και τα νέα μέλη της, έχοντας προχωρήσει σε 7 μεταγραφικές κινήσεις.

 

Στο 11′, στο 40′ και στο 45′ ο Καζάκης σημείωσε τα πρώτα του γκολ στο φετινό πρωτάθλημα κάνοντας το 0-3, εκμεταλλευόμενος τις ασίστ του Σταύρου από τα μετόπισθεν, ενώ στο 70′ ο Δ. Κοτζακελίνης έγινε ο 5ος διαφορετικός παίκτης που σκοράρει με τη φανέλα της Αναγέννησης στο φετινό πρωτάθλημα κάνοντας το τελικό 0-4.

 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βασίλης Ουζουνίδης (Ξυδιάς – Κρυσταλλίδου) που έφτασε αισίως τα 12 παιχνίδια στην Α! ΕΠΣ φέτος. Ένα απ’ αυτά ήταν και το ματς του α’ γύρου στη Θαλασσιά που είχε λήξει με 1-2 για τον Κεραυνό. Στο δρόμο της Αναγέννησης και του Κεραυνού βρέθηκε για 3η φορά φέτος.

 

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΛΕΥΚΟΠΕΤΡΑΣ (Μ. Χαραλαμπίδης): Γκοβεντάρ, Ράπτης (38′ Κιντς Γ.), Ντονάς (65′ Αχμέτ Χασάν), Σαββίδης, Καλογερόπουλος, Σακαλή Χ., Αλιμάν Σ. (62′ Τσιτάκ Ε.), Μιχαηλίδης, Χαραλαμπίδης, Παπαδόπουλος (46′ Μουμίνογλου), Δεμήρ Σαρπ Αλή (62′ Χασάνογλου Μ.).

 

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ (Τ. Κουτρουλός): Πανίδης, Μπίκος (62′ Τουργαΐδης), Φεταχίδης (78′ Μπλάτσιος), Σταύρου, Ιωαννίδης (72′ Μπουμπούκης), Κοτζακελίνης Α., Καδή Σ., Λιαπάκης Ρ. , Ιμπίς Τ. (46′ Κοτζακελίνης Δ.), Καζάκης, Λιαπάκης Δ. (72′ Γερνάς)

 

Επόμενο ματς για τον Κεραυνό το εκτός έδρας με τον Ατρόμητο στη Χρύσα, ενώ η Αναγέννηση υποδέχεται τον ΑΟ Βιστωνίδας.

Σχετικά άρθρα