Γ! ΕΘΝΙΚΗ: Θερμαϊκός – Άρης Πετεινού 3-0

Ο Άρης Πετεινού γνώρισε εκτός έδρας ήττα το απόγευμα της Κυριακής στον κακό αγωνιστικό χώρο της Θέρμης με τον Θερμαϊκό να επικρατεί με 3-0. Πρόσωπο του αγώνα ήταν ο Αλέξανδρος Γκαργκαλατζίδης που έβγαλε χατ τρικ σκοράροντας με τρεις διαφορετικούς τρόπους. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να πάνε το παιχνίδι στο πλάνο τους, με τους νικητές να έχουν πρωτοβουλία και κατοχή μπάλας στο πρώτο κομμάτι του αγώνα και να εκμεταλλεύονται δύο στατικές φάσεις καθώς σε κανονική ροή αγώνα δεν ήταν αποτελεσματικοί. Ο Άρης φάνηκε περισσότερο μετά το 3-0 όπου έψαξε το εκτός έδρας γκολ το οποίο θα μπορούσε να το πετύχουν σε κάποιες στιγμές που είχε κυρίως με τον Τσέκο, αλλά παρέμεινε χωρίς γκολ η ομάδα από το 9ο λεπτό του αγώνα στην Επανομή όταν ο Χριστοφορίδης είχε κάνει το 0-2 στο τελικό 2-2 με την Αναγέννηση στις 29/10. Ακολούθησαν βέβαια οι αναμετρήσεις με δυνατούς αντιπάλους (Παραλίμνιο, Χανιώτη, ΠΑΟΚ Κρηστώνης, Ποσειδώνα, Καβάλα και αυτή με τον Θερμαϊκό).

 

Στο 30′ με ένα άπιαστο φάουλ ο πρώην παίκτης της Ξάνθης μεταξύ άλλων, έκανε το 1-0 στέλνοντας την μπάλα στο παραθυράκι, ενώ την πρώτη φάση της επανάληψης κέρδισαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Παυλίδη. Στο 49′ λοιπόν, ο Γκαργκαλατζίδης έκανε το 2-0 και κάπου εκεί τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα. Στο 55′ μάλιστα, ο επιθετικός της Θέρμης έφτασε στο χατ τρικ και στα 13 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα, με την ομάδα του να ξεπερνά τους 40 βαθμούς (41). Ο Άρης εκτός έδρας γνώρισε την 9η ήττα του καταβάλλοντας σε ένα ακόμη παιχνίδι την προσπάθειά του και πλέον έχει μπροστά του το παιχνίδι με τον Άρη Αβάτου στην έδρα του.

 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Λαμπρίδης (Παπαδόπουλος – Σαμαράς) ΕΠΣ Πέλλας.

 

ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ (Χαλιλάι): Μαντζάρης, Τσιάτσιος, Σενγκέργκης, Παπαστεριανός, Κουρέλλας, Βαβλιάκης, Αναστασιάδης, Γκαργκαλατζίδης, Φούσκας, Ασήμογλου, Γεωργιάδης. Επαιξαν και οι Γαβαλίδης, Πορτοκαλάς, Μαρούδης, Κολέτσι και Τσαχουρίδης.

 

ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ (Αν. Νεοφυτίδης): Κοτσάκης, Ασλανίδης (65′ Τσάκαλος), Δασκαλάκης (80′ Στριγκώνης), Παπαδόπουλος, Σαρηγιαννίδης (80′ Μπουρλόγλου), Παυλίδης, Σιδηρόπουλος (56′ Γιαννακός), Χριστοφορίδης, Τσέκος, Τυριάκης, Τσαγαλάς.

 

 

Σχετικά άρθρα