Γ! ΕΘΝΙΚΗ: Άρης Αβάτου – Αετός Βαρβάρας 4-1 (pics)

Την 10η φετινή του νίκη πανηγύρισε ο Άρης Αβάτου το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο της Φελώνης, όπου επικράτησε με 4-1 επί του Αετού Βαρβάρας στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Γ! Εθνικής. Η Ξανθιώτικη ομάδα απέδειξε στο γήπεδο την διαφορά ποιότητας παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ και βρήκε τον τρόπο να συνεχίσει το επιτυχημένο σερί της διευρύνοντας στις 6 τις διαδοχικές νίκες. Μία φοβερή αποδοτικότητα που έχει φέρει την ομάδα στους 36 βαθμούς και αρκετά μακριά από περιπέτειες, μία εβδομάδα πριν το “ζέσταμα” για τα ημιτελικά του Κυπέλλου της ΕΠΣ, με τον Άρη στον Πετεινό, για το πρωτάθλημα.

 

Με εκ διαμέτρου αντίθετη φόρμα έπαιξαν το σημερινό τους παιχνίδι οι δύο ομάδες με τους παίκτες του Κώστα Μπεδρελή να έχουν την ψυχολογία στα ύψη μετά τις σερί νίκες, απέναντι σε έναν Αετό που είχε συμπληρώσει καρέ ηττών στους αμέσως προηγούμενους αγώνες του και μακριά από την έδρα του σε 10 παιχνίδια είχε μόνο μία ισοπαλία.

 

Αυτό αποτυπώθηκε και στο γήπεδο με τους νικητές να μην πτοούνται από το 0-1 με την προβολή του Κεχαγιά στο 9′ μετά από κόρνερ και αδράνεια της άμυνας και άμεσα έκαναν την ανατροπή. Στο 12′ με τον Ντάνη Γκιορτζίνη να σκοράρει με σουτ και στο 14′ με απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Παναγιώτη Αναγνωστόπουλου που έφτασε τα 5 γκολ έγινε το 2-1 σε ένα α’ μέρος που ο Άρης είχε την μεγάλη ευκαιρία με τον Κουτσούμπα από κοντά για να σημειώσει στο 43′ και τρίτο γκολ.

 

Στο ξεκίνημα του β’ μέρους όμως, Κουτσούμπας με κεφαλιά σκόραρε για το 3-1 και στο 64′ το παιχνίδι τελείωσε πρόωρα με το 4-1 και τον Γκιορτζίνη να σκοράρει τις δύο πρώτες του φορές με τη φανέλα του Άρη. Στο 66′ την κεφαλιά του Τενεκέ απέκρουσε ο τερματοφύλακας, όπως και στο 83′ το σουτ του Κοτόπουλου.

 

Έτσι, όπως και στο παιχνίδι του α’ γύρου ο Άρης Αβάτου όπου είχε περάσει εμφατικά με 1-4 από το παιχνίδι με τον Αετό, με το ίδιο σκορ τελείωσε και η αναμέτρηση της Φελώνης. Οι γηπεδούχοι τότε είχαν προηγηθεί με τον Δημήτρη Μιχαηλίδη στο 18′, αλλά κάπου εκεί άρχισε να παίρνει μπρος η “μηχανή” του Άρη που ισοφάρισε με Κουτσούμπα (36′) και στη συνέχεια ο Σαμπανίδης στο 48′, το 75′ και το 84′ είχε διαμορφώσει το τελικό σκορ.

 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ηλίας Χάψας (Παπαδόπουλος – Αναστασίου) ΕΠΣ Σερρών.

 

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ (Κ. Μπεδρελής): Σοφούλης, Χασάνογλου (67′ Παπαχρήστου), Τενεκές, Κουτσούμπας, Ψεμματάς (76′ Θεοδωρόπουλος), Φούντας, Γκιορτζίνης (67′ Μαραγκός), Τσάπαρης, Αναγνωστόπουλος (67′ Κοτόπουλος), Βαφειάδης, Θεολόγου (76′ Σαντοριναίος).

 

ΑΕΤΟΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ (Κεφαλάς): Ξεφτέρης, Τσιότρας, Παπαγεωργίου (76′ Γκουργκουτας), Σαουλής, Πολυζωίδης, Χαβιαρόπουλος, Σουκιάς (58′ Βοβύρτης), Κωτάκης (58′ Αγαπητός), Τσιαλής (46′ Τσιρλίδης), Κεχαγιάς (67′ Παπαδημητρίου), Πετάλλι.

 

Σχετικά άρθρα

social media