Α.ΠΟ.Ξ. – Φίλιππος Δρ. 4-0

Μεγάλη εμφάνιση από την ΑΠΟΞ και εντυπωσιακή νίκη με 4-0 επί του Φίλιππου Δροσερού στο παιχνίδι που έγινε στο “Αμοιρίδειο” για την 13η αγωνιστική της Α! ΕΠΣ Ξάνθης.

 

Οι νικητές έπιασαν καλή απόδοση και προηγήθηκαν στο ημίχρονο με 3-0 βάζοντας γερά τις βάσεις της 2ης σερί τους επιτυχίας. Λίγες μετά το 2-1 επί του Ατρόμητου η ομάδα του Λεωνίδα Πετρίδη πήρε την 3η φετινή της νίκη ξεπερνώντας στη βαθμολογία την Ασπίδα, σε μία μέρα που κύλησαν όλα όμορφα για τους γηπεδούχους. Πλέον με τους 12 βαθμούς η ΑΠΟΞ αισθάνεται πιο άνετη αν και γενικά δείχνει ότι δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα ως προς την παραμονή.

 

Ο Φίλιππος παρουσιάστηκε αρκετά νευρικός και δεν κατάφερε να ξεδιπλώσει το ταλέντο του, μένοντας ίσως και από δυνάμεις, μετά το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Ορφέα, αλλά αυτό δεν μπορεί να αποτελεί δικαιολογία, αφού και οι γηπεδούχοι είχαν τον εξ αναβολής αγώνα με τη Χρύσα. Υπήρξαν όμως και αγωνιστικές απουσίες αλλά και αναγκαστικές αλλαγές, για μία ομάδα που δεν της πήγε τίποτα όπως θα ήθελε σ’ αυτό το παιχνίδι και γνώρισε την 4η φετινή της ήττα.

 

Ο Μαστανιάδης ήταν το πρόσωπο του αγώνα καθώς έβγαλε καθαρό χατ τρικ στο α’ μέρος φτάνοντας συνολικά στο καρέ στο παιχνίδι αυτό και στα 6 γκολ στην φετινή Α! ΕΠΣ. Στο 16′ με πλασέ και στο 35′ με παρόμοιο τρόπο έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του, πριν κάνει με πέναλτι – που κέρδισε ο ίδιος – το 3-0 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Δυνατά μπήκε και στο β’ μέρος η ΑΠΟΞ με τον Μαστανιάδη στο 51′ να σκοράρει για το 4-0 μετά την πάσα του Σαρηγιαννίδη, ενώ οι νικητές είχαν δύο δοκάρια με Μαστανιάδη (κάθετο στο α’ μέρος) Καραμπατζάκη (οριζόντιο στο β’ μέρος).

 

Διαιτητής ήταν ο Χρήστος Παπαδόπουλος (Οτουζμπίρ – Πασχαλίδης Γ.) στο 8ο παιχνίδι που διηύθυνε στην φετινή Α! ΕΠΣ βρισκόμενος για πρώτη φορά στο δρόμο του Φίλιππου και για δεύτερη στην ΑΠΟΞ μετά τη νίκη με 1-4 στον αγώνα της 6ης αγωνιστικής επί του Κεραυνού.

 

Α.ΠΟ.Ξ. (Λ. Πετρίδης): Σανικιώτης (72′ Ντανατσίδης), Παπαιωάννου (66′ Γραβάνης), Παπαδόπουλος, Δουγανικιώτης, Τζιρίδης Π., Τζιρίδης Σ., Καραπανταζίδης (66′ Παυλίδης), Κράββαρης, Μαστανιάδης, Καραμπατζάκης (72′ Νικάκης), Κουρής (72′ Καραγκιουλμέζης).

 

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΔΡΟΣΕΡΟΥ (Ε. Καντουχάρ): Καράνταης Γ., Αλή Ογλού Ν. (18′ λ.τρ. Σεφέρ), Ρεφήκογλου Τ. (55′ Αλή Ογλού), Ρετζέπογλου Ν., Ξενίδης, Καράνταης Ε., Μουμίνογλου (30′ λ.τρ. Αλή Ογλού Τ.), Αλή Ογλού Μ., Ζιπίδης (55′ λ.τρ. Μερτζάν Ογλού), Τοπ Τ. (55′ Μουσταφά), Χασάνογλου Ερσάλ.

 

Στην 14η αγωνιστική η ΑΠΟΞ παίζει εκτός έδρας με την Ελπίδα, ενώ ο Φίλιππος έχει νέο εκτός έδρας παιχνίδι, αυτή τη φορά με την Ασπίδα.

 

 

Σχετικά άρθρα