Ατρόμητος Χρ. – Κεραυνός Λ. 0-0

Στο Χρύσα και στο ντέρμπι των ομάδων που βρίσκονται χαμηλά στη βαθμολογία δεν βγήκε νικητής. Σε μία αναμέτρηση που υπήρξαν ευκαιρίες εκατέρωθεν, στο τέλος οι δύο ομάδες πήραν από ένα βαθμό… ψυχολογίας για να αντιμετωπίσουν την δύσκολη συνέχεια. Ξεχωριστή στιγμή στην ανάπαυλα του αγώνα η βράβευση του Γιώργου Αρσένη από τον Αντιπρόεδρο της ομάδας Γιώργο Καλαϊτζή για την προσφορά του στην ομάδα (φωτό).

 

Το παιχνίδι ήταν ανοιχτό και οι αντίπαλοι δημιούργησαν ευκαιρίες για να σκοράρουν. Περισσότερες στο α’ μέρος ο Κεραυνός με πιο χαρακτηριστικές το τετ α τετ του Δεμήρ και την ευκαιρία του Καλογερόπουλου στο 45΄, ενώ ο ίδιος είχε και μία ευκαιρία με κεφαλιά νωρίτερα. Σε ένα διάστημα που ο Ατρόμητος απείλησε με τον Σπυριάδη και το σουτ του Μίσογλου που πέρασε λίγο άουτ, ενώ στην επανάληψη η ομάδα του Δημήτρη Μπακάλογλου είχε ευκαιρίες με τον Χατζηβασιλείου (2), ένα τετ α τετ με τον Καλτσά και μία κεφαλιά του Σπυριάδη. Πάντως, ο Κεραυνός που είχε και δύο αναγκαστικές αλλαγές στο β’ μέρος, στο 85′ φώναξε για πέναλτι – χέρι μέσα στην περιοχή – και τελικά έμεινε με το… “αχ”, καθώς στο 90′ ο Μάνος Χαραλαμπίδης με προσπάθειά του έστειλε την μπάλα στο πάνω μέρος του δοκαριού. Θυμίζουμε ότι ο εμβληματικός παίκτης των φιλοξενούμενων στο παιχνίδι του α’ γύρου με πέναλτι στο 90′ είχε δώσει τη νίκη στην ομάδα του σ’ εκείνο το 1-0 της Λευκόπετρας.

 

Αξίζει να αναφέρουμε πως διακριθέντες στην αναμέτρηση αυτή ήταν οι δύο τερματοφύλακες, με τον Νεζγκιούλ Μουαρέμογλου και τον Φάνη Τσακουρίδη να κατεβάζουν τα ρολά, όταν αυτό χρειάστηκε.

 

Αυτή ήταν η πρώτη φετινή ισοπαλία για τους φιλοξενούμενους που ανέβηκαν στους 7 βαθμούς και η 5η για τους γηπεδούχους που έχουν -5 βαθμούς.

 

Δεύτερο φετινό παιχνίδι στην Α! ΕΠΣ σαν διαιτητής για τον Παύλο Καραλευθέρη (Παπαδόπουλος Δ. – Χάνδρος) καθώς είχε προηγηθεί το 0-0 της Αναγέννησης με τον Ατρόμητο Χρ. στη Θαλασσιά στις 27/1.

 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΡΥΣΑΣ (Δ. Μπακάλογλου): Μουαρέμογλου, Δομπάζης, Χρυσοσπάθης, Θεοφυλάκης, Γκορόγιας, Μίσογλου, Σπυριάδης, Δάσκαλος, Γατσέλος, Χατζηβασιλείου, Καλτσάς (70′ Κωνσταντινίδης).

 

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΛΕΥΚΟΠΕΤΡΑΣ (Μ. Χαραλαμπίδης): Τσακουρίδης, Ντονάς (55′ λ.τρ. Ευθυμιάδης 80′ λ.τρ. Κιντς Γκ.), Αχμέτ Χασάν, Σαββίδης, Καλογερόπουλος, Μιχαηλίδης, Δεμήρ Σαρπ, Παπαδόπουλος (40′ Χασάνογλου), Δουρμούς Μερτ (40′ Μουμίνογλου), Μιχτάρ Κιουτσούκ, Χαραλαμπίδης.

 

Επόμενο παιχνίδι για τον Ατρόμητο εκτός έδρας με τον ΑΟ Βιστωνίδας, ενώ για τον Κεραυνό εκτός έδρας με τον Απόλλωνα.

Σχετικά άρθρα