Απόλλων Ξ. – Κεραυνός Λ. 6-0 (pics)

Άνισος ήταν ο αγώνας που έγινε στο γήπεδο της Νεάπολης με τον Απόλλωνα των 11 παικτών να φτάνει στο νέο 6-0 και στο παιχνίδι του β’ γύρου κόντρα στον Κεραυνό. Οι γηπεδούχοι σκόραραν από τρεις φορές σε κάθε ημίχρονο έχοντας για τοπ σκόρερ στο α’ μέρος τον Κυριαζίδη, ενώ στην επανάληψη ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 20 γκολ Χρήστος Μαρκοσιάν έβγαλε καθαρό χατ τρικ. Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν και ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με 9 παίκτες.

 

Στο 17′ και στο 39′ ο Κυριαζίδης (έφτασε τα 5 γκολ) και ενδιάμεσα (23′) ο Σαΐπογλου – πρώτο φετινό – έκαναν το 3-0 του ημιχρόνου με τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν αμυντικά και να είναι καλοί μέχρι ένα σημείο, με τον Απόλλωνα να ελέγχει πάντως τον ρυθμό μιας “κρύας” αναμέτρησης από τη στιγμή που φαινόταν ποια ομάδα θα κέρδιζε. Στο 65′ στο 73′ με πέναλτι και στο 75′ ο Χρήστος Μαρκοσιάν έβαλε την προσωπική του σφραγίδα και σ’ αυτό το παιχνίδι κάνοντας το τελικό 6-0, για έναν παίκτη που δεν έχει σκοράρει μόνο σε τέσσερα παιχνίδια από την αρχή του πρωταθλήματος κι έχει σημειώσει περισσότερα από τα μισά γκολ της ομάδας του (34). Μάλιστα ήταν το δεύτερο χατ τρικ του με τον ίδιο αντίπαλο! Η ομάδα του Νεκτάριου Πατμάζογλου με την εύκολη αυτή νίκη (7η φετινή) έφτασε στους 25 βαθμούς και ξεπέρασε στη βαθμολογία τον Φίλιππο που πάντως έχει αγώνα λιγότερο.

 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αλέξανδρος Διαλυνάς (Σκριάπας – Ασικίδης) στο 5ο του φετινό παιχνίδι στην κατηγορία. Για πρώτη φορά σε αναμέτρηση του Απόλλωνα και για 2η σε αναμέτρηση του Κεραυνού μετά το 9-0 στη Φελώνη από τον ΑΟΒ.

 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΞΑΝΘΗΣ (Ν. Πατμάζογλου): Φιλτανίδης, Βουτσάς, Καφφετζής (70′ Γούλας), Ιωαννίδης, Μπαϊρακταρίδης, Σνιμσίκοφ, Κυριαζίδης, Αβραμίδης (58′ Παναγιωτίδης), Μπαργκάν, Μαρκοσιάν Χ., Σαϊπ Ογλού.

 

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΛΕΥΚΟΠΕΤΡΑΣ (Μ. Χαραλαμπίδης): Γκοβεντάρ, Παπαδόπουλος, Ντονάς, Τσακουρίδης, Αχμέτ Χασάν, Σαββίδης, Δεμήρ, Δουρμούς, Κιντς, Χαραλαμπίδης, Κιντς Γ..

 

Επόμενη αναμέτρηση για τον Απόλλωνα το εκτός έδρας παιχνίδι με τον πρωτοπόρο Ηρακλή, ενώ ο Κεραυνός υποδέχεται τον ΑΟ Βιστωνίδας.

 

Σχετικά άρθρα