ΑΠΟΞ – Αναγέννηση Θ. 4-1 (pics)

Την τρίτη της νίκη στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια πανηγύρισε η ΑΠΟΞ στο γήπεδό της μετά το 4-1 επί της Αναγέννησης κι έφτασε στους 15 βαθμούς στο πρωτάθλημα.

 

Μετά από ένα μοιρασμένο πρώτο μισάωρο, οι γηπεδούχοι έφτασαν στο 1-0 στο 31ο λεπτό. Μετά το κόρνερ με πάσα του Σαρηγιαννίδη στον Αλέξανδρο Καραμπατζάκη, ο τελευταίος πραγματοποίησε μία όμορφη ατομική ενέργεια από πλάγια αποφεύγοντας αμυντικούς και με σουτ έκανε το 1-0, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

 

Οι φιλοξενούμενοι μετά το μέτριο α’ μέρος τους, προσπάθησαν να βελτιωθούν στην επανάληψη, όμως το 2-0 στο 55′ με το πλασέ του Δουγανικιώτη, έβαζε πρόωρο “τέλος” στα σχέδια τους για αποτέλεσμα στο “Αμοιρίδειο”, ενώ στην συνέχεια είδαν και τον Φεταχίδη να αποβάλλεται με 2η κίτρινη κάρτα περίπου στο 70′. Στο 75′ ο Καραπανταζίδης με σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το 3-0, ενώ στο 89′ ο Δ. Κοτζακελίνης μείωσε σε 3-1 με το 2ο φετινό του γκολ, πριν ο “μπαρουτοκαπνισμένος” Πασχάλης Νικάκης με φοβερό φάουλ από πλάγια αριστερή θέση στείλει την μπάλα στο παραθυράκι της εστίας του Πανίδη για να διαμορφώσει το τελικό 4-1 δείχνοντας συνέπεια και σκοράροντας για άλλη μία χρονιά.

 

Η Αναγέννηση που εξέφρασε παράπονα για την διαιτησία, σ’ αυτό το παιχνίδι άλλαξε την ανασταλτική οπτική της σε σχέση με προηγούμενες αναμετρήσεις και είχαμε 5 γκολ σε παιχνίδι της, ενώ στα τελευταία της 7 είχαν μπει μόλις 6.

 

Στο εξ αναβολής παιχνίδι του α’ γύρου που είχε γίνει πρόσφατα, στις 7/1 οι δύο ομάδες είχαν έρθει ισόπαλες στο γήπεδο της Θαλασσιάς σε ένα παιχνίδι χωρίς γκολ.

 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χρήστος Παπαδόπουλος (Παπαδόπουλος Δ. – Παπαδόπουλος Β.) στο 10ο φετινό του παιχνίδι στην Α! ΕΠΣ. Δύο φορές είχε διευθύνει την ΑΠΟΞ νωρίτερα σε παιχνίδια που κέρδισε με 1-4 στη Λευκόπετρα και 4-0 τον Φίλιππο, ενώ για πρώτη φορά βρέθηκε στο δρόμο της Αναγέννησης. Πέντε άσσοι, τρία διπλά και μία ισοπαλία είχαν βγει στα προηγούμενα 9 παιχνίδια του.

 

Α.ΠΟ.Ξ. (Λ. Πετρίδης): Σανικιώτης, Καζαντζίδης, Καραπανταζίδης (80′ Μωυσιάδης), Δουγανικιώτης, Λευκόπουλος, Πασχαλίδης, Σαρηγιαννίδης (85′ Νικάκης), Σαββίδης (80′ Κράββαρης), Μαστανιάδης, Καραμπατζάκης (80′ Μαστορίδης), Κοτσαγκιόζης (65′ Στεργιανίδης).

 

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ (Τ. Κουτρουλός): Πανίδης, Μπίκος (90′ Τουργαΐδης), Φεταχίδης, Σταύρου, Ιωαννίδης, Κοτζακελίνης Α., Καδή (83′ Μπλάτσιος), Λιαπάκης Ρ. (90′ Μπουμπούκης), Λιαπάκης Δ. (46′ Κοτζακελίνης Δ.), Καζάκης, Γερνάς (46′ Μαυροειδής).

 

Στην επόμενη αγωνιστική η Αναγέννηση υποδέχεται την Ασπίδα Ξάνθης ενώ η ΑΠΟΞ έχει εκτός έδρας παιχνίδι στο γήπεδο “Κ. Μπένης” στη Χρύσα με τον Ατρόμητο.

 

Σχετικά άρθρα