Αναγέννηση Θ. – Ασπίδα Ξ. 3-1

Όλα έγιναν στο α’ μέρος στον αγώνα της Θαλασσιάς με την Αναγέννηση να επικρατεί τελικά με 3-1 επί της Ασπίδας. Τοπ σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Δημήτρης Κοτζακελίνης που έφτασε στα 4 γκολ και είναι πλέον μαζί με τον Γιάννη Καζάκη – που σκόραρε κι αυτός, στην 1η θέση των σκόρερ της ομάδας

 

Μετά το 0-0 στο “παγωμένο” Σάββατο της 20ης Ιανουαρίου οι δύο ομάδες συναντήθηκαν με πολύ διαφορετικές καιρικές συνθήκες στο γήπεδο της Θαλασσιάς με την Αναγέννηση να προηγείται στο 10′, την Ασπίδα να απαντά σχετικά γρήγορα, αλλά η άμεση αντίδραση των γηπεδούχων και πάλι με τον Δ. Κοτζακελίνη έφερε το 2-1 στο 36′, πριν ο Γιάννης Καζάκης δώσει (47′) ισχυρό προβάδισμα δύο γκολ. Στην συνέχεια οι προσπάθειες των ομάδων δεν άλλαξαν τα δεδομένα και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε την ομάδα του Τόλη Κουτρουλού στους 12 βαθμούς μετά την 2η φετινή νίκη.

 

Η Ασπίδα προσπάθησε και στο β’ μέρος έψαξε το γκολ που θα την ξαναέβαζε στο παιχνίδι με τους παίκτες του Δημήτρη Καρύδη να βλέπουν πλέον την Αναγέννηση στο +3 μετά το τελικό 3-1. Στα θετικά το πρώτο φετινό γκολ του Λίλλη για έναν παίκτη που έγινε ο 7ος διαφορετικός σκόρερ της ομάδας.

 

Αυτό ήταν το 14ο φετινό παιχνίδι του Σεζέρ Φεράτογλου στην Α! ΕΠΣ τη φετινή περίοδο. Είχε για βοηθούς τους κ.κ. Κοτινούδη – Γκώγο. Για δεύτερη φορά έπαιξε σε αγώνα της Αναγέννησης μετά τις 23/11 και το 0-4 από τον Ορφέα και για 4η την Ασπίδα με τους “γαλάζιους” να έχουν μία νίκη (1-0 την ΑΠΟΞ) και δύο ήττες (4-1 από την Ελπίδα και 1-2 από τον Φίλιππο) στα προηγούμενα.

 

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ (Τ. Κουτρουλός): Περπερής, Μπίκος, Ιωαννίδης (56′ Μπλάτσιος), Μαυροειδής, Κοτζακελίνης Α., Λιαπάκης Δ. (87′ Σεφκέτογλου), Καδή (87′ Μπουμπούκης), Λιαπάκης Ρ., Καραβασιλειάδης, Καζάκης, Κοτζακελίνης Δ. (81′ Γερνάς)

 

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ (Δ. Καρύδης): Γούλας, Κιοσέ, Κοτρώνης (69′ Ελευθεριάδης), Τανούζη, Φώτης, Νταμπανλής, Λίλλης, Παπακυριακού, Ντουρμπάκου (46′ Πεντεζίδης), Παππάς, Ιορδανίδης.

 

Επόμενος αγώνας για την Αναγέννηση αυτός με τον Π. Μελά το Σάββατο στη Θαλασσιά, ενώ η Ασπίδα υποδέχεται τον Ατρόμητο.

Σχετικά άρθρα