Αναγέννηση Θ. – ΑΟ Βιστωνίδας 0-1

Σπουδαίο εκτός έδρας αποτέλεσμα απέναντι σε μία δυσκολοκατάβλητη ομάδα πήρε ο ΑΟ Βιστωνίδας το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο της Θαλασσιάς. Σε ένα παιχνίδι που είχε ένταση και δυναμικές φάσεις, η ομάδα του Γιάννη Δημητριάδη πήρε το ζητούμενο με ένα μακρινό σουτ του Τολμίδη και το 0-1 από το 18′, σφράγισε μία αναμέτρηση που είχαν καλές στιγμές και οι δύο. Ο Μαλαδένης είχε και δοκάρι για τους νικητές στο α’ μέρος, σε ένα διάστημα που η ομάδα του Τόλη Κουτρουλού απείλησε με δύο κεφαλιές του Καζάκη, ενώ είχε αργότερα και καλή στιγμή με τον Ραφαήλ Λιαπάκη. Ωστόσο, το δεύτερο φετινό γκολ του Τολμίδη που το σημείωσε και πάλι κόντρα στην Αναγέννηση έκρινε την αναμέτρηση.

 

Η Βιστωνίδα έχει πλέον 30 βαθμούς και βρίσκεται στο -5 από την κορυφή ενώ “χρωστάει” το εξ αναβολής παιχνίδι με τον Φίλιππο. Η Αναγέννηση δέχθηκε το δεύτερο μόλις γκολ της στα τελευταία 6 παιχνίδια αλλά κι αυτό έκρινε παιχνίδι της μετά από εκείνο το 0-1 του Απόλλωνα στο 90′.

 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Εμίν Εμίνογλου (Οτουζμπίρ – Κρυσταλλίδου) που βρέθηκε για 3η φορά στο δρόμο της Αναγέννησης, με τις δύο προηγούμενες στη Γενισέα και με την ΑΠΟΞ να μην έχουν νικητή αλλά ούτε γκολ. Πρώτη φορά διηύθυνε παιχνίδι του ΑΟ Βιστωνίδας.

 

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ (Τόλης Κουτρουλός): Πανίδης, Μπίκος, Φεταχίδης, Σταύρου, Ιωαννίδης, Κοτζακελίνης Δ. (46′ Κοτζακελίνης Α.), Καδή, Μαυροειδής (46′ Ιμπίς Τ. 88′ Καραβασιλειάδης), Λιαπάκης Ρ., Καζάκης, Λιαπάκης Δ. (88′ Μπουμπούκης).

 

ΑΟ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑΣ (Γιάννης Δημητριάδης): Μανιάς, Τολμίδης, Αγγελίδης Π., Τζεβελέκης Ζ., Σαμαράς, Κεσκινίδης, Κιολεΐδης, Τζεβελέκης Φ. (90′ Παπαηλιάκης), Μαλαδένης (89′ Πιτσόλης), Μετεντζίδης (55′ Αγγελίδης Σ.), Θωμογλου (55′ Μπουτζικούδης).

 

Επόμενη αναμέτρηση για την Αναγέννηση στο Αμοιρίδειο με την ΑΠΟΞ, ενώ για τον ΑΟ Βιστωνίδας βάση προγράμματος το εντός έδρας με τον Ατρόμητο, ενώ υπάρχει και το εξ αναβολής με τον Φίλιππο στο Δροσερό.

Σχετικά άρθρα