Αναγέννηση Επανομής – Άρης Αβάτου 0-3

Το πέμπτο του διαδοχικό τρίποντο πανηγύρισε στο γήπεδο “Ν. Σαράφης” ο Άρης Αβάτου που επικράτησε με καθαρό σκορ και νέα τριάρα επί της Αναγέννησης. Σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο μετά τα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά οι παίκτες του Κώστα Μπεδρελή άνοιξαν στο σκορ με μία ιδανική κόντρα επίθεση, τον Κοντογιαννίδη να δίνει την ασίστ στον Αναγνωστόπουλο και ο τελευταίος συνέχισε το αποτελεσματικό του σερί καθώς με δεξί σουτ έστειλε τη μπάλα στο “Γ’ της εστίας των γηπεδούχων για το 0-1. Στο 30′ ήρθε ο προωθημένος Βασίλης Κουτσούμπας και με προβολή στο δεύτερο δοκάρι έκανε το 0-2 βάζοντας γερά τις βάσεις για τη νέα επιτυχία. Στο 50′ το παιχνίδι… τελείωσε, ως προς την έκβασή του καθώς ο Κοντογιαννίδης σκόραρε για το τελικό 0-3 με την τεχνική ηγεσία να δίνει χρόνο συμμετοχής και εμπειριών και σε άλλους παίκτες.

 

Έτσι ο Άρης Αβάτου έφτασε στους 33 βαθμούς και είναι άνετος για την άμεση συνέχεια. Χρειάζεται ακόμη βαθμούς για να κάνει από νωρίς προγραμματισμό για την 8η σερί χρονιά του στη Γ! Εθνική κι έχει μπροστά του το εντός έδρας παιχνίδι με τον Αετό και το εκτός στον Πετεινό όπου θα προσπαθήσει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα.

 

Διαιτητής ήταν ο Λουκάς Ρηγόπουλος (Μπογιατζόγλου – Σαμαράς) της ΕΠΣ Ημαθίας.

 

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ (Γ. Μπαλασάς): Θαναηλάκης, Νταντάμης, Νιαζήφογλου, Ταουσάνης, Ιβαντζίκης, Κιλιντάρης, Τσεκρέζι, Δεληχατζής, Μπαλασάς Β., Ζουρνατζάκης, Μεταξάς.

 

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ (Κ. Μπεδρελής): Νταφόπουλος, Χασάνογλου (46′ Φούντας), Λεωντσάκος, Τενεκές, Κουτσούμπας, Βασιλάκης (60′ Θεοδωρόπουλος), Ψεμματάς (60′ Μαραγκός), Αναγνωστόπουλος, Κοντογιαννίδης (60′ Γκιορτζίνης), Βαφειάδης (75′ Καρυπίδης), Θεολόγου.

Σχετικά άρθρα

social media