Άρης Πετεινού – ΝΠΣ Βέροια 1-0 (pics)

Με γκολ του Λαζάρου Παπαδόπουλου ο Άρης Πετεινού κέρδισε με 1-0 στην έδρα του την Βέροια επιστρέφοντας στις επιτυχίες. Τελευταία του νίκη στις 12/11 μετά το 1-0 επί του Μ. Αλέξανδρου έκτοτε στα 10 παιχνίδια είχε 9 ήττες εκ των οποίων οι 5 στο γκολ και η ισοπαλία με την Δόξα Δράμας στις 14/1.

Στο σημερινό παιχνίδι οι γηπεδούχοι ήταν άψογοι τακτικά και διαχειρίστηκαν ένα δύσκολο παιχνίδι στο οποίο δεν είχαν το ίδιο βαθμολογικό κίνητρο με τη Βέροια.

Στο α’ μέρος η Βέροια είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως ο Άρης με αμυντική τακτική αλλά και πλάνο αντεπιθέσεων πήγε με το υπέρ του σκορ στο ημίχρονο. Στην αρχή ο Στριγκώνης απείλησε με σουτ που κόντραρε με την Βέροια να απειλεί με τον Φασίδη, την κεφαλιά του Τζόρνταν στο 11′ και το 13′ χωρίς να φτάσει με άλλες αξιώσεις μπροστά στην εστία του Κοτσάκη. Ο Ανέστης Νεοφυτιδης εκμεταλλεύτηκε την ταχύτητα του Αλή στο 34′ που μετά το φάουλ του Μελισσόπουλου έδωσε την ασίστ στον Λάζαρο Παπαδόπουλο που με κοντινή κεφαλιά έκανε το 1-0.

Παρόμοια εικόνα και στο β’ μέρος με τον Άρη να έχει σούπερ στιγμή με τον Αλή στο 55′ για το 2-0 κι ένα σουτ του Ασλανίδης στο 76′. Οι φιλοξενούμενοι που σταδιακά πίεζαν για το γκολ στο 56′ (απέκρουσε ο Παπαδόπουλος πάνω στη γραμμή) στο 61′ (κεφαλιά του Τζούνιορ άουτ) και στο 73′ (μπλόκαρε ο Κοτσάκης) είχαν ευκαιρίες και στο τέλος άγγιξαν τον βαθμό με τρεις μεγάλες ευκαιρίες των Ντόγου που απέκρουσε σε κόρνερ ο Κοτσάκης, την κεφαλιά του Μπλέτσα και το πλασέ του Ντόγου που μπλόκαρε ο τερματοφύλακας.

Η Βέροια (ξαναήρθε) στην Ξάνθη μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα αφού πρόσφατα είχε παίξει και στη Φελώνη στο 3-0 από τον Άρη Αβάτου. Πάντως στα άλλα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια της, σημείωσε νίκες με Αετό Βαρβάρας, Αναγέννηση Επανομής, πήρε το ξεκούραστο τρίποντο με τον Κεραυνό και πριν την ήττα της Φελώνης είχε κερδίσει με 2-1 τον Θερμαϊκό. Αγωνιστικά, ο προπονητής Γιάννης Πολλαετίδης δεν υπολόγιζε στις υπηρεσίες του Φώτη Πανταζέλου που συμπλήρωσε κάρτες, όπως και στους Τζημογιάννη, Γράτσιανο και Ισαακίδη που αποκτήθηκε πριν λίγες μέρες, όπως και ο 24χρονος μεσοεπιθετικός Βασίλης Πέλκας.

 

 

 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σάββας Παναγιωτίδης (Γκιόσης – Διονίδης) της ΕΠΣ Θράκης.

 

 

ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ (Αν. Νεοφυτίδης): Κοτσάκης, Ασλανίδης, Παπαδόπουλος, Τσαγαλάς, Παυλίδης, Σιδηρόπουλος, Χριστοφορίδης, Στριγκώνης (74′ Πουτακίδης), Μελισσόπουλος (90+’ Μπουρλογλου), Γιαννακός, Αλή (66′ Τσάκαλος).

 

 

ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ (I. Πολλαετίδης): Ιωαννίδης, Ζούρκος, Κουτσούκης, Τζόρνταν, Ντόγος, Φασίδης, Γανόπουλος (51′ Μπάλλας), Βασιλακάκης (84′ Σωτηριάδης), Τζούνιορ, Μπλέτσας, Γιαννόπουλος.

 

Σχετικά άρθρα

social media