Άρης Πετεινού – Άρης Αβάτου 1-2 (pics)

Δύο παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο, ήταν οι άσσοι στο μανίκι του Κώστα Μπεδρελή στο τελικό 1-2 στο ξανθιώτικο ντέρμπι στο γήπεδο του Πετεινού. Ο Γιώργος Ψεμματάς έκανε την σέντρα λίγο πριν η κλεψύδρα του χρόνου τελειώσει και ο Νεκτάριος Κοτόπουλος με προβολή ολοκλήρωσε μια δύσκολη ανατροπή για το Άβατο, με τον Άρη να κερδίζει για δεύτερη φορά φέτος την ομάδα του Πετεινού, λίγες μέρες πριν τον ημιτελικό κυπέλλου της ΕΠΣ. Έτσι οι νικητές συνεχίζουν την προπαίδεια επί… τρία φτάνοντας στην 7η σερί τους νίκη και στους 39 βαθμούς και βρίσκονται σχεδόν και με τα δύο πόδια και την επόμενη χρονιά στη Γ! Εθνική. Ο Άρης Πετεινού προηγήθηκε και έκανε καλή προσπάθεια, όμως στο τέλος είδε τους κόπους του να του δίνουν τις εντυπώσεις για τη νέα μαχητική του προσπάθεια.

 

Στο 1′ ο Άρης Αβάτου διαμαρτυρήθηκε ζητώντας πέναλτι για χέρι μέσα στην περιοχή και στο 7′ το σουτ του Τσέκου μετέτρεψε σε κόρνερ ο Νταφόπουλος με όμορφη επέμβαση στην δεξιά του γωνία. Στην εκτέλεσή του από τον Τσέκο, ο Γιάννης Χριστοφορίδης με κεφαλιά έκανε το 1-0 σκοράροντας εις βάρος μιας εκ των πρώην ομάδων του, χωρίς να  το πανηγυρίσει. Στο 11′ το σουτ του Αναγνωστόπουλου από μακριά πέρασε άουτ, ενώ στο 16′ το Άβατο απάντησε με παρόμοιο τρόπο. Ο Λεωντσάκος εκτέλεσε κόρνερ και ο Τενεκές πιο ψηλά απ’ όλους πήρε την κεφαλιά κάνοντας το 1-1. Στο 31′ το σουτ του Αναγνωστόπουλου απέκρουσε ο Κοτσάκης ενώ πριν λήξει το ημίχρονο θα μπορούσαν είχαν καλύτερη κατάληξη οι προσπάθειες του Τυριάκη από δεξιά θέση.

 

Στο 49′ διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι ο Πετεινός για χέρι μέσα στην περιοχή, ενώ στο 52′ το σουτ του Τσέκου απέκρουσε ο Νταφόπουλος. Στο 66′ ο Τσάπαρης απείλησε με πλάγιο φάουλ όμως ο Κοτσάκης ήταν σε ετοιμότητα, ενώ στο 69′ ο Τσάπαρης νικήθηκε και πάλι από τον εξαιρετικό τερματοφύλακα του Πετεινού στο τετ α τετ. Στο 83′ ο Βαφειάδης σούταρε με την μπάλα να σκάει αλλά τον Κοτσάκη να μπλοκάρει για να φτάσουμε στη φάση του 1-2 που προαναφέραμε.

 

Στο παιχνίδι του α’ γύρου που είχε γίνει στο γήπεδο της Φελώνης, ο Άρης Αβάτου είχε… αρχή και τέλος με τον Ηρακλή Βασιλάκη να ανοίγει νωρίς το σκορ και τον τότε παίκτη των νικητών Χαρ. Αραμπατζή να κάνει στο 90+’ το τελικό 2-0.

 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δημήτρης Γκαϊτατζής (Χατζηνάκος – Παυλίδης) ΕΠΣ Δράμας.

 

ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ (Αν. Νεοφυτίδης): Κοτσάκης, Ασλανίδης, Δασκαλάκης, Παπαδόπουλος, Σαρηγιαννίδης, Παυλίδης, Χριστοφορίδης (74′ Σιδηρόπουλος), Τσέκος, Τυριάκης, Γιαννακός (86′ Πουτακίδης), Τσαγαλάς.

 

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ (Κ. Μπεδρελής): Νταφόπουλος, Λεωντσάκος, Τενεκές, Κουτσούμπας, Βασιλάκης, Φούντας (46′ Ψεμματάς), Τσαπάρης (94′ Καραμανίδης), Χασάνογλου, Αναγνωστόπουλος (95′ Παπαχρήστου), Κοντογιαννίδης (79′ Κοτόπουλος), Βαφειάδης.

 

Επόμενο παιχνίδι για τον Άρη Αβάτου αυτό της επόμενης Κυριακής με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου εντός έδρας, ενώ ο Άρης Πετεινού μετά το ρεπό του με τον Κεραυνό υποδέχεται την Αναγέννηση Επανομής.

 

Σχετικά άρθρα