Ατρόμητος Χρ. – ΑΟ Βιστωνίδας 0-5

Μετά από δύο αγωνιστικές επέστρεψε στις επιτυχίες ο ΑΟ Βιστωνίδας με τον προπονητή του Γιάννη Δημητριάδη να γιορτάζει με νίκη την ονομαστική του γιορτή. Απέναντι στον Ατρόμητο Χρύσας οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν πρόβλημα να φτάσουν στον στόχο τους έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή στο σκοράρισμα τον Πάρη Κοτόπουλο. Ο έμπειρος φορ έφτασε στο χατ τρικ και θα μπορούσε να είχε σημειώσει καρέ, αν δεν αστοχούσε από την άσπρη βούλα. Δεν έφτασε τώρα τον… Γκιορτζίνη που έχει 7 γκολ και συνεχίζει στον Άρη Αβάτου, αλλά με τα 6 γκολ του βάζει πλώρη για περισσότερα αφού ολοκλήρωσε την τιμωρία του. Πρώτα φετινά γκολ για Κιολεΐδη και Μετετζίδη.

 

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος, ο Ατρόμητος έκανε μεγάλη προσπάθεια για να κατεβάσει ανταγωνιστική ομάδα με τον Δημήτρη Μπακάλογλου να επιχειρεί το νέο ξεκίνημα της ομάδας, που απ’ ότι φαίνεται θα έχει και συνέχεια. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν κυρίως αμυντικά και γενικά είχαν θετικό πρόσημο στο α’ μέρος όπου μέσα σε ένα δίλεπτο (33′, 35′) οι Μετετζίδης και Κοτόπουλος έκαναν το 0-2. Στο β’ μέρος η διαφορά έγινε μεγαλύτερη με τον Κοτόπουλο να φτάνει στο χατ τρικ (47′ 0-3 και 68′ 0-5 τα άλλα γκολ) και τον Κιολεΐδη να κάνει στο 65′ το 0-4. Έτσι ο ΑΟΒ ξαναμπήκε σε τροχιά επιτυχιών φτάνοντας στους 20 βαθμούς και είναι σε απόσταση μιας νίκης από την κορυφή.

 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Άγγελος Κοτινούδης (Καραλευθέρης – Ταρινίδης).

 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΡΥΣΑΣ (Δ. Μπακάλογλου): Μουαρέμογλου Νεζγκιούλ., Χρυσοστομίδης, Μαυρίδης, Γκορόγιας, Χατζηβασιλείου, Σαββόγλου, Γκασπαριάν, Δάσκαλος, Καλαϊτζής, Αλεξούδης, Γούλας.

 

ΑΟ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑΣ (Γ. Δημητριάδης): Μανιάς, Τολμίδης, Αγγελίδης Π. (65’ Τσεπνόγλου), Τζεβελέκης Ζ. (65’ Παππάς), Κιολεΐδης, Τσολακίδης (53’ Αγγελίδης Στ.), Μπουτζικούδης, Τζεβελέκης Φ. (70’ Μουχταρίδης), Κοτόπουλος, Μετεντζίδης, Θωμαΐδης (53’ Θωμόγλου).

Σχετικά άρθρα