Ασπίδα Ξ. – Αναγέννηση Θ. 0-0 (pics)

Μοιρασιά είχαμε στο γήπεδο των Βαφέικων εκεί όπου Ασπίδα και Αναγέννηση αντιμετώπισαν πρώτα τις καιρικές συνθήκες και ταυτόχρονα η μία την… άλλη! Πάρα πολύ κρύο στο τελικό 0-0 που είναι δίκαιο σαν αποτέλεσμα με την Αναγέννηση να έχει περισσότερες ευκαιρίες στο α’ μέρος και την Ασπίδα στην επανάληψη, σύμφωνα και με την δυναμική που αποκτούσαν οι επιθέσεις από τον δυνατό αέρα.

 

Η ομάδα του Δημήτρη Καρύδη έβαλε τέλος στις τρεις σερί ήττες της παίρνοντας τον 8ο φετινό της βαθμό ενώ η Αναγέννηση πήρε την 4η ισοπαλία της στα τελευταία 6 παιχνίδια. Είναι χαρακτηριστικό ότι η ομάδα του Τόλη Κουτρουλού έβγαλε 0-0 για 3ο παιχνίδι στην τελευταία τετράδα των αγώνων της. Στους 5 βαθμούς βρίσκεται η Θαλασσιά, όλους με ισοπαλίες.

 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Στράτος Σαββόγλου (Βαμβακίδης – Χάνδρος).

 

Επόμενο παιχνίδι για την Ασπίδα Ξάνθης το εντός έδρας με τον Ορφέα, ενώ για η Αναγέννηση θα υποδεχθεί τον Ατρόμητο στη Θαλασσιά.

 

Νωρίτερα πάντως, την Τετάρτη (24/1), η Ασπίδα Ξάνθης θα κόψει την πίτα της στην Ταβέρνα ΤΑ ΦΑΝΑΡΑΚΙΑ του Χρήστου Μιχαλακίδη.

 

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ (Δ. Καρύδης): Τριαντάφυλλος Β., Ιορδανίδης, Λίλλης, Ελευθεριάδης, Φώτης, Νταμπανλής, Γεωργόπουλος, Παπακυριακού, Μέμτσας (65′ Κοτρώνης), Παππάς (76′ Δαγκλής), Αμπατζής Χ. (55′ Σαββόγλου).

 

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ (Τ. Κουτρουλός): Πανίδης, Μπίκος, Φεταχίδης, Σταύρου, Ιωαννίδης, Κοτζακελίνης Α. (65′ Κοτζακελίνης Δ.), Καδή Σακήρ (70′ Μπουμπούκης), Λιαπάκης Ρ., Γερνάς (46′ Ξενιτίδης), Καζάκης, Λιαπάκης Δ. (85′ Τουργαΐδης Ε.)

 

 

Σχετικά άρθρα