Π. Μελάς – Απόλλων Ξ. 1-0

Από νωρίς κρίθηκε το παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο του Κουτσού. Μία δυνατή αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο πολύ ανταγωνιστικές ομάδες όπως ο Π. Μελάς και ο Απόλλωνας Ξάνθης. Οι γηπεδούχοι που εδώ και λίγες μέρες άλλαξαν Δ.Σ. και στη θέση του Προέδρου βρίσκεται ο ακούραστος “εργάτης” Χρ. Γκιαουράκης, στο τέλος πανηγύρισαν ένα ακόμη σπουδαίο τρίποντο διευρύνοντας το νικηφόρο σερί τους στα 8 παιχνίδια. Τώρα βρίσκονται στην 2η θέση με 28 βαθμούς και βλέπουν για πρώτη φορά τόσο κοντά την κορυφή, έχοντας έναν αγώνα λιγότερο.

 

Το ντέρμπι στο οποίο υπήρξε και αστυνομική δύναμη, κρίθηκε νωρίς αφού μόλις στο 6′ ο Παναγιώτης Πεντεζίδης με κεφαλιά έκανε το 1-0 σκοράροντας για δεύτερο σερί παιχνίδι με τη νέα του ομάδα. Μία φάση για την οποία διαμαρτυρήθηκαν οι φιλοξενούμενοι για off side σε ένα αρκετά νευρικό πρώτο ημίχρονο με αρκετά φάουλ. Στην επανάληψη ο ρυθμός ήταν κάπως καλύτερος με τους γηπεδούχους να έχουν δοκάρι στο 55′ με τον Μίλκογλου κι άλλη δύο καλές στιγμές που απέκρουσε ο Φιλτανίδης, ενώ ο Απόλλωνας που έψαχνε την ισοφάριση έφτασε κοντά με τον Χρ. Μαρκοσιάν με τον πρώτο σκόρερ της ομάδας να μένει όμως μακριά από το γκολ.

 

Ο Π. Μελάς με παιχνίδι λιγότερο έχει 28 βαθμούς και την δυνατότητα να βρεθεί στην κορυφή του πρωταθλήματος, ενώ επόμενος αγώνας είναι το εκτός έδρας ντέρμπι με τον Ορφέα Ξάνθης, ενώ ο Απόλλωνας υποδέχεται τον Ατρόμητο Χρύσας.

 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σεζέρ Φεράτογλου στο 10ο φετινό του παιχνίδι στην Α! ΕΠΣ. Για πρώτη φορά φέτος βρέθηκε σε αναμέτρηση του Απόλλωνα, ενώ νωρίτερα είχε διευθύνει το 0-3 του Π. Μελά στη Λευκόπετρα στις 2/12. Βοηθοί του ήταν οι Χρυσέλης – Ταρινίδης.

 

Π. ΜΕΛΑΣ ΚΟΥΤΣΟΥ (Σαμαράς): Λαπαδώνης, Σαμαράς, Σεβδίλης Ν., Τυριάκης, Πεντεζίδης, Θαμνίδης (75′ Δεληωρίδης), Τεφήκογλου (82′ Μουστάκης), Κοψαλίδης, Κούπας, Μίλκογλου, Στεπανιάν (85′ Χριστοδούλου).

 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΞΑΝΘΗΣ (Ν. Πατμάζογλου): Φιλτανίδης, Καφφετζής, Καλλίδης, Αραβίδης, Παρσαντανιάν, Αβραμίδης, Κυριαζίδης, Σνιμσίκοφ, Γούλας (60′ Φωτακίδης), Κατσιλίδης (75′ Περτσανίδης), Μαρκοσιάν Χρ.

 

 

Σχετικά άρθρα