Πετυχημένο το 1ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Ακαδημιών που διοργάνωσε η Αναγέννηση στη μνήμη του Κ. Χατζηελευθεριάδη (pics)

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη το 1ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Ακαδημιών (Κ8, Κ10, Κ12) που έγινε στο γήπεδο της Θαλασσιάς, στην μνήμη του Κωνσταντίνου Χατζηελευθεριάδη.

 

 

Η ξεχωριστή αυτή ποδοσφαιρική εκδήλωση διοργανώθηκε από την Αναγέννηση Θαλασσιάς ενώ – εκτός αυτής – συμμετείχαν τμήματα Ακαδημιών του Ορφέα Ξάνθης, του Ηρακλή Ζυγού, της Ελπίδας Γενισέας, και του Απόλλωνα Ξάνθης, με τον Ορφέα να κερδίζει τις πρώτες θέσεις και όλα τα παιδιά να χαίρονται το ποδόσφαιρο το απόγευμα της Τετάρτης.

 

 

Σε ένα ιδιαίτερο συγκινησιακό περιβάλλον και με την παρουσία της οικογένειας του αείμνηστου εκλιπόντος, το τουρνουά τίμησαν με την παρουσία τους εκτός από πλήθος κόσμου, ο Πρόεδρος της Αναγέννησης Θαλασσιάς κ. Αναστάσιος Ταρενίδης, ο εγγονός του εκλιπόντος και Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Τουρισμού Τοπείρου Στυλιανός Τουργαΐδης, καθώς και ο εκπρόσωπος – μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΣ Ξάνθης κ. Κερμενίδης Γεώργιος.

 

 

Με την λήξη του τουρνουά απονεμήθηκαν τα κύπελλα και τα μετάλλια στους συμμετέχοντες αθλητές και αθλήτριες δια χειρός του υιού του αείμνηστου εκλιπόντος Χαράλαμπου Χατζηελευθεριάδη και του εγγονού του, Στυλιανού Τουργαΐδη. Στο τέλος της εκδήλωσης ακολούθησε δεξίωση σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του γηπέδου προς τιμήν των παραβρισκόμενων.

 

Σχετικά άρθρα

social media